Drakov vymenila za stormtrooperov! Kráska z Hry o tróny zdobila Cannes

Súťažné filmy museli ustúpiť do úzadia. Na Francúzsku riviéru totiž dorazil fenomén menom Hviezdne vojny. Tentoraz s novým príbehom, ktorý sa vracia k začiatkom Hana Sola.

16.05.2018 07:47
debata
Herečka Emilia Clarke na premiére filmu Solo: A... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Herečka Emilia Clarke na premiére filmu Solo: A Star Wars Story v Cannes. Herečka Emilia Clarke na premiére filmu Solo: A Star Wars Story v Cannes. V kreácii Dior Couture.

Práve film o Solovi, ktorého kedysi s úspechom stvárňoval Harrison Ford a ktorého si zahral Alden Ehrenreich, bol na programe hlavnej večernej festivalovej premiéry v Cannes. Priestor pred festivalovým kinom zaplnili tzv. stormtroopers – vojaci v typických plastových bielych uniformách a helmách, ktorí sú už takpovediac symbolom Star Wars. Pomedzi nich sa potom začali prepletať celebrity a pozvané herecké hviezdy.

Holandská topmodelka Doutzen Kroes.
Na premiéru prišla aj modelka Liu Wen. V...
+28Victoria Bonya pózuje fotografom.

Z hereckého osadenstva zaujala nepochybne Emilia Clarke, ktorá v slivkovej róbe Dior Couture vyzerala naozaj očarujúco. Kráska, známa najmä vďaka seriálu Hra o tróny, rozdávala úsmevy na všetky strany a bodovala už popoludní, keď sa na lide objavila v nohavicovej kreácii Dolce & Gabbana. Rovnako však zaujala jej kolegyňa Thandie Newton v šatách s masívnymi kvetmi od Valentino.

Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis Vuitton. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis Vuitton. Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis Vuitton.

Herečka Jennifer Connelly, ktorá na červenom koberci sprevádzala manžela Paula Bettanyho, sa pohrala so „starwars“ estetikou v podobe bielo-čierneho modelu minišiat od Louis Vuitton. Sama tak trochu pripomínala sexy storm-trooperku. Všade, kam príde, však púta pozornosť aj Chewbacca – známa postava chlpatého viac ako dvojmetrového hrdinu – nechýbal ani v Cannes. A po jeho boku, tentoraz bez kostýmu, s úsmevom pózoval herec Joonas Suatamo, ktorý ho hrá pred kamerami. Konečne mal príležitosť ukázať svoju tvár bez ťažkého kostýmu.

Herec Joonas Suotamo, predstaviteľ Chewbaccu z... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Joonas Suotamo, predstaviteľ Chewbacca Herec Joonas Suotamo, predstaviteľ Chewbaccu z príbehov Star Wars na premiére filmu Solo: A Star Wars Story v Cannes.

Červený koberec už tradične patril modelkovskej eskadre. Nechýbali brazílske krásky Alessandra Ambrosio či Izabel Goulart, portugalská topmodelka Sara Sampaio sa obliekla do snehobielej kreácie pošitej perím od Ralph & Russo. Najviac pozornosti však pútala so svojou poletujúcou róbou modelka Winnie Harlow – kráska, ktorá má vitiligo. Šaty mala z ateliéru Jean-Louis Sabaji Couture.

Brazílske topmodelky a kolegyne Izabel Goulart... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Izabel Goulart (vľavo) a Alessandra Ambrosio Brazílske topmodelky a kolegyne Izabel Goulart (vľavo) a Alessandra Ambrosio pózujú fotografom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Thandie Newton #hviezdy #Emilia Clarke #Jennifer Connelly #Star Wars #Stormtrooper #Cannes 2018

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...