Bývalý agent 007 oslávil 65 v Cannes! Jeho bacuľatá láska nechýbala

Narodeninový večer, ako sa patrí! Na jachte a v spoločnosti boháčov a filmových hviezd. Tak oslavoval herec Pierce Brosnan.

17.05.2018 16:59
debata
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka, novinárka... Foto: TASR/AP, Arthur Mola
Pierce Brosnan a jeho manželka, novinárka a herečka Keely Shaye Smith Herec Pierce Brosnan a jeho manželka, novinárka a herečka Keely Shaye Smith prichádzajú na večierok Written In The Stars na 71. ročníku medzinárodného filmového festivalu vo francúzskom Cannes.

Jeden z predstaviteľov agenta 007 v stredu 14. mája dovŕšil poljubileum 65 rokov a v rovnaký deň ho fotografi zachytili ako hosťa na prestížnej párty Written in the stars v dejisku slávneho filmového festivalu.

Brosnan, samozrejme, nedorazil sám. Spoločnosť mu robila manželka Keely Shaye Smith, s ktorou majú spolu dve deti. Novinárka Smith roky púta podobnú pozornosť po boku príťažlivého filmového hrdinu ako on sám. Dôvodom je nepochybne aj fakt, že vyzerá celkom inak než Brosnanove filmové kolegyne – často výrazné štíhle modelky a herečky. Na dvojici, ktorá je spolu už 17 rokov, však stále vidieť zaľúbenie a vzájomnú silnú náklonnosť. Inak to nebolo ani v Cannes.

Pierce Brosnan boduje v rôznych rebríčkoch. Najsexi mužom sveta sa stal v roku 2001. Vyplynulo to z prieskumu amerického časopisu, podľa ktorého je nielen povestný krásavec, ale na plátne má sexi vyžarovanie. V roku 2006 obsadil druhé miesto v rebríčku mužov s najerotickejším hlasom. Ankety sa zúčastnilo viac ako tisíc žien a mužov v Spojenom kráľovstve. V roku 2008 sa dostal na tretiu priečku rebríčka najlepších predstaviteľov agenta 007 všetkých čias.

Maďarská modelka Barbara Palvin prišla v...
Brazílska modelka Izabel Goulart v kreácii...
+9Modelka Petra Němcová pózuje fotografom počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #jubileum #manželia #Pierce Brosnan #Keeley Smith

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...