Zvodné krásky aj zaľúbené hviezdne páry: Takto sa robí charita v Cannes!

Modelky už patria k povinnej výbave Cannes. A azda ešte viac k benefícii amFAR, ktorá už roky zbiera na Francúzskej riviére peniaze od boháčov na podporu výskumu a prevenciu proti AIDS.

18.05.2018 08:22
debata
Portugalská kráska Sara Sampaio v kreácii Elie... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Portugalská kráska Sara Sampaio v kreácii Elie Saab. Portugalská kráska Sara Sampaio v kreácii Elie Saab.

Ani tento rok sa nemohol zaobísť bez slávneho gala, spojeného s dražbou, z ktorej výťažok je venovaný práve na chod organizácie amFAR a jej aktivít. Nechýbali pritom najsexi krásky z mól, ktoré vystrojili známe dizajnérske značky.

Brazílska modelka Alessandra Ambrosio...
Rakúska modelka Nadine Leopold.
+37Brazílska kráska Lais Ribeiro.

Základným motívom večera bolo nepochybne byť sexi. Aspoň pri pohľade na jednotlivé dámy ste určite mohli mať tento dojem. Ukazovali sa nohy vo vysokých rozparkoch, alebo príťažlivé dekolty, zväčša ozdobené nejakým tým kúskom za státisíce eur. Samozrejme, po skončení akcie sa šperky vrátili do trezorov. Ale treba uznať, že napríklad na dekolte takej Lais Ribeirovej z Brazílie vyzerali famózne.

Brazílska kráska Lais Ribeiro. Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Brazílska kráska Lais Ribeiro. Brazílska kráska Lais Ribeiro.

Portugalská kráska Sara Sampaio zase zvádzala odhalenou dokonalou nohou v šatách Elie Saab a podobne sa predviedla aj Švédka Elsa Hosk v červenej kreácii Ermanno Scervino, brazílska kráska Alessandra Ambrosio či Cindy Bruna v šatách Giambattista Valli Couture.

Štvrtkový večer bol aj večerom zamilovaných párikov – aspoň ich bozky pred objektívmi budili dojem, že sú „do seba“ až po uši. Platilo to pre Paris Hiltonovú, ktorá by sa za snúbenca Chrisa Zylku mala čoskoro vydávať, ale aj 65-ročného Pierca Brosnana, ktorý je so svojou manželkou Keeley už sedemnásť rokov.

Stále zamilovaní ako zamlada - herec Pierce... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Stále zamilovaní ako zamlada - herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith. Stále zamilovaní ako zamlada - herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith.

Veľký spoločenský debut absolvovala na akcii amFAR aj modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Hoci sa s hudobníkom Tomom Kaulitzom stretáva už nejaký ten mesiac, práve Cannes si vybrali za miesto, kde svoju lásku zoficiálnia pred médiámi. Štyridsaťštyriročná matka štyroch detí a 28-ročný člen formácie Tokio Hotel vyzerajú ako dve hrdličky. Snáď im to vydrží čo najdlhšie.

Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz mali debut... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz mali debut na červenom koberci. Heidi Klum a jej priateľ Tom Kaulitz mali debut na červenom koberci.

Bohatú galériu z akcie amFAR si pozrite vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #Cannes #Heidi Klum #modelky #Sara Sampaio #amfar #sexi dámy #Cannes 2018

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...