Dve bývalky na svadbe. Nezdá sa, princ Harry pozval Chelsy aj Cressidu!

Zoznam hviezdnych hostí na kráľovskej svadbe je pomerne bohatý, ale do poslednej chvíle nebolo isté, ako to bude s pozvaním pre Harryho bývalú Chelsy Davy. Už je jasné, dostala ho.

19.05.2018 11:55
debata (2)
Chelsy Davy (v strede), bývalá priateľka princa... Foto: Reuters, POOL
Chelsy Davy (v strede), bývalá priateľka princa Harryho, dostala pozvanie na svadbu tiež. Chelsy Davy (v strede), bývalá priateľka princa Harryho, dostala pozvanie na svadbu tiež.

A nielen ona. Na kráľovskú svadbu, ktorá sa koná na hrade Windsor, prijala pozvanie aj ďalšie z bývalých partneriek mladšieho syna princa Charlesa a princeznej Diany. Ryšavý princ Harry tvoril pár s Chelsy Davyovou niekoľko rokov, potom sa jeho vážnou známosťou stala Cressida Bonas – herečka a modelka.

Kráľovná Alžbeta II. s manželom.
Prince Harry prichádza do Kaplnky svätého...
+39Herec George Clooney a jeho manželka Amal Clooney.

Obe dámy, obe blondínky sa objavili v zástupe hostí, ktorí sa v sobotu 19. mája prizerajú svadobnému obradu v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

Herečka Cressida Bonas, bývalá priateľka princa... Foto: Reuters, POOL
Herečka Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, dostala tiež pozvanie na kráľovskú svadbu. Herečka Cressida Bonas, bývalá priateľka princa Harryho, dostala tiež pozvanie na kráľovskú svadbu.

Medzi pozvanými nechýbajú však okrem zástupcov šľachtickej triedy, ani mnohé osobnosti zo sveta športu, hudby, filmu, či diplomacie. V galérii si môžete pozrieť napríklad aj herca Idrisa Elbu, speváka Jamesa Blunta, futbalistu Davida Beckhama či moderátorku Oprah Winfreyovú.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Cressida Bonas #hostia #Chelsy Davy #svadba princa Harryho

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...