Láska ako trám! Hollywoodska hviezda zbalila ragbistu, pozrite sa na nich

Zamilovaná ako školáčka! Presne tak by sa dalo hovoriť o hollywoodskej herečke Shailene Woodleyovej. Na premiéru nového filmu vzala aj nového partnera.

24.05.2018 11:27
debata
Herečka Shailene Woodley bozkáva svojho... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Shailene Woodley bozkáva svojho priateľa - hráča ragby Bena Volavola. Herečka Shailene Woodley bozkáva svojho priateľa - hráča ragby Bena Volavola.

Woodley, ktorú preslávilo najmä účinkovanie v ságe Divergencia, ale aj v seriáli Veľké malé klamstvá, sa objavila na premiére filmu Adrift (Kým prišla búrka). Hoci jej partnerom na plátne je kolega Sam Claflin, Woodley mala oči viac pre svojho milenca.

Herečka Shailene Woodley (vľavo), pózuje s... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Shailene Woodley (vľavo), pózuje s kolegom Samom Claflinom Herečka Shailene Woodley (vľavo), pózuje s kolegom Samom Claflinom a Tami Oldham Ashcraftovou, podľa ktorej skutočného zážitku vznikol príbeh filmu Kým prišla búrka.

Je ním hráč ragby Ben Volavola, s ktorým sa 26-ročná herečka stretáva už niekoľko mesiacov. Na premiére Kým prišla búrka však išlo o ich prvé oficiálne predstavenie v spoločnosti. Herečka vzala svoju polovičku pred objektívy a v nestrážených chvíľach sa k nemu nežne túlila a bozkávala ho.

Herečka Shailene Woodley a jej partner Ben... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Shailene Woodley a jej partner Ben Volavola Herečka Shailene Woodley a jej partner Ben Volavola na premiére filmu Kým prišla búrka.

V novinke Adrift si Woodley a Claflin zahrali skutočných hrdinov, ktorí sa vyberú na plavbu cez oceán a dostanú sa s loďou do najväčšieho hurikánu v histórii. Skutočný príbeh je založený na osudoch dvojice Tami Oldham Ashcraft ajej snúbenca Richarda Sharpa.

Tvorcovia napísali scenár podľa knihy Ashcraftovej – dáma, ktorá prežila ničivú silu prírody uprostred oceánu nechýbala ani na premiére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partner #milenci #Shailene Woodley #hurikán #živel #Ben Volavola

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...