Oňová, Müllerová či Ďurianová: Moderátorský babinec vyrazil na premiéru

Ženský film a ženská plejáda známych osobností k tomu - tak to vyzeralo v stredu večer na premiére novinky Dámsky klub v jednom z bratislavských multiplexov.

24.05.2018 14:05
debata
zväčšiť Na premiére novinky - komédie Dámsky klub -... Foto: foto David Duducz
Andrea Chabroňová, Karin Majtánová a Soňa Müllerová. Na premiére novinky - komédie Dámsky klub - bolo veselo. A nechýbali ani dámy z Dámskeho klubu. Zľava: Andrea Chabroňová, Karin Majtánová a Soňa Müllerová.

Asi nikoho neprekvapí, že na premietanie filmu Dámsky klub, v ktorom hviezdia herečky ako Jane Fonda či Diane Keaton, prišli aj dámy z toho slovenského „dámskeho klubu“. Áno, reč je o moderátorkách poludňajšej relácie RTVS.

Premiéru si nenechala ujsť Karin Majtánová, Andrea Chabroňová, ani Soňa Müllerová, ktorá už tradične pútala pozornosť štýlovým outfitom. Pred štartom premietania sa stretla vo foyer kina, vyzdobenom improvizovanou čitárňou, aj s kamarátkou Emmou Tekelyovou či kolegyňami Mariannou Ďurianovou a Máriou Zelinovou.

Kolegyne a kamarátky Soňa Müllerová (vľavo) a...
Moderátorka Dámskeho klubu Karin Majtánová.
+5Na premiéru filmu Dámsky klub sa prišla pozrieť...

O moderovanie premiéry sa však tentoraz nepostarala žiadna z televíznych moderátorských tvárí – tvorcovia večera ho zverili televíznej „svokre“ Gizke Oňovej. „Pred štyrmi rokmi som si myslela, že ma už nemôže nič prekvapiť. Potom som sa úplnou náhodou dostala k relácii Svokra, začala som chodiť do rodín a otvárať oči, čo všetko som ešte nevidela a nezažila," uviedla 69-ročná Oňová.

"Keď som sa dozvedela, že štyri krásne dámy v mojom veku, hrdinky filmu Dámsky klub, tiež posunula náhoda a nie práve cenné dielo k tomu, aby zmenili svoje životy, povedala som si, že tento film musím vidieť.“

Speváčka a televízna celebrita Gizka Oňová sa... Foto: David Duducz
Gizka Oňová Speváčka a televízna celebrita Gizka Oňová sa postarala o moderovanie premiéry.

Ústrednej štvorici hrdiniek na plátne sa dostane do rúk román Päťdesiat odtieňov sivej. Voči knihe majú skutočné znalkyne literatúry obrovské výhrady. Aj napriek nim sa však rozhodnú, že si ju prečítajú. Ukáže sa, že to bolo jedno z najlepších rozhodnutí ich životov. Vášnivý a živočíšny svet pána Graya doslova obráti ich unavené životy hore nohami. V dámach sa opäť naplno rozhorí túžba po romantike a dobrodružstve. V živote každej z nich sa začnú diať zásadné zmeny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #zmena #Päťdesiat odtieňov sivej #Soňa Müllerová #Gizka Oňová #Dámsky klub #moderátorky

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...