Najsexy ryšavka domáceho filmu?! Aj v 46 rokoch je stále krásavica

Pred dvoma mesiacmi oslávila herečka Markéta Hrubešová už 46. narodeniny. Na štvrtkovej akcii v Prahe však potvrdila, že stále je to veľmi príťažlivá dáma.

26.05.2018 00:00
debata
Herečka a autorka kuchárskych kníh Markéta... Foto: Profimedia
Markéta Hrubešová a jej priateľ Petr Sysel. Herečka a autorka kuchárskych kníh Markéta Hrubešová a jej priateľ Petr Sysel.

Niekdajšia hviezda filmu Juraja Jakubiska Sedím na konári a je mi dobre sa objavila v spoločnosti na oslavách výročia firmy s kuchynským riadom. Spoločnosť jej robil priateľ Petr Sysel, s ktorým sa stretáva už bezmála tri roky.

Hoci známych osobností českej šoubiznisovej scény bolo na mieste pomerne dosť, Hrubešová si pozornosť nepochybne vyslúžila. V belasých koktejlových šatách s rozstrihnutými rukávmi a odhalenými nohami pôsobila veľmi elegantne a zároveň tak akurát zvodne.

Známa česká ryšavka sa stále ešte venuje herectvu, ale ešte viac priestoru v jej profesionálnom živote si získal jej koníček – varenie. Hrubešová už má na konte štyri kuchárske knihy a v tomto smere sa často objavujú aj prirovnania k britskej „sexy kuchárke“ Nigelly Lawsonovej.

Na akcii v Prahe sa okrem Hrubešovej objavila aj slovensko-česká herečka Vlastina Svátková či speváčky Jitka Zelenková a Helena Vondráčková.

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #pôvab #ryšavka #Markéta Hrubešová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...