Federerova Mirka žiarila v spoločnosti! Takto pomáhajú s manželom mládeži

Nepatrí medzi typické štíhle (a niekedy patrične umelé) manželky, na aké je svet u známych športovcov zvyknutý. Možno však práve preto verejnosť Mirku Federerovú zbožňuje.

29.05.2018 11:15
debata
zväčšiť Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka... Foto: Courtesy of Moët & Chandon
Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer na akcii, kde predstavili limitovanú edíciu šampanského na Federerovu počesť.

Rodáčka zo slovenských Bojníc, ktorá vyrastala vo Švajčiarsku a sama hrávala tenis, je už bezmála desať rokov manželkou známeho šampióna Rogera Federera a tiež štvornásobnou mamou. Na nedávnej akcii známeho výrobcu šampanského Moët & Chandon to bola práve ona, kto prilákal po boku známeho športovca pozornosť.

Štyridsaťročná Mirka Federer predviedla v šatách z dielne značky Dior elegantný vzhľad a mnohí si tiež všimli, že aj štíhlejšiu postavu. Dokonalý mejkap, jemné líčenie a polovička sympatického hráča vyzerala skrátka výborne.

Na akciu známeho francúzskeho výrobcu šumivého moku však neprišli manželia len tak náhodou – Federer sa totiž dočkal pocty v podobe limitovanej edície šampanského, ktoré sa fľaškuje do fliaš v kožených obaloch z luxusnej vintage kože a obsahuje tiež vlastnoručný podpis tenisovéo šampióna.

Edícia pod názvom Moët & Chandon’s Greatness Since 1998 vzdáva poctu Federerovmu osobnému, ale aj športovému štýlu. Vo fľaši veľkosti magnum-size sa nachádza ročník vína z roku 1998 Grand Vintage a od 1. júla sa bude niekoľko kusov tejto limitovanej edície predávať v cene 20-tisíc dolárov za fľašu!

Všetky financie sú určené pre Federerovu nadáciu, ktorá poskytuje finančné prostriedky na vzdelávanie znevýhodnenej mládeže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #luxus #Roger Federer #šampanské #Dior #nadácia #pôvab #Mirka Federer

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...