Spoznáte túto elegantnú dámu v uliciach New Yorku? Je to slávna diva!

Kedysi provokovala bizarnými módnymi kreáciami, ale dnes je zo speváčky Lady Gaga priam ukážková dáma. V uliciach New Yorku bola na nepoznanie.

30.05.2018 00:00
debata (2)
Speváčka Lady Gaga na zábere z New Yorku z... Foto: FENDI
Speváčka Lady Gaga na zábere z New Yorku z víkendu 26. mája 2018. Speváčka Lady Gaga na zábere z New Yorku z víkendu 26. mája 2018.

Počas víkendu sa 31-ročná hviezda vybrala do nahrávacieho štúdia Electric Lady Studios, kde údajne vznikajú celkom nové nahrávky známej blondínky. Gaga si na cestu obliekla vskutku netradičnú kreáciu – teda netradičnú na jej osobu. Svet je totiž viac zvyknutý na jej provokatívne modely či zvodné šaty s odhaľujúcimi detailmi.

Tentoraz hudobná diva však stavila na šedé šaty s drobným kockovaným vzorom a dvojitou sukňou z dielne značky Fendi. Nechýbali k tomu ani topánky rovnakej značky, lodičky Colibri s populárnym logom v tvare písmena F.

Gaga je zjavne ďalšou hviezdou, ktorá prepadla naplno značke Fendi a jej najnovším kreáciám. Za posledný rok sa taliansky módny dom, pre ktorý tvorí dizajnér Karl Lagerfeld, vrátil na piedestál práve vďaka kolekcii s výraznou logo potlačou. Gaga si z nej vybrala len drobný kúsok, ale celok vyzeral naozaj ukážkovo a príťažlivo.

Do nahrávacieho štúdia zamieril v pondelok aj spevák Tony Bennett, s ktorým Gaga naspievala swingovú nahrávku Cheek to cheek. Špekuluje sa teda o tom, že podobné skladby pripravuje dvojica znovu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #New York #pôvab #elegancia #Fendi

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...