Pastelový súboj krásnych vojvodkýň! Meghan či Kate, ktorá žiari viac?

Na oficiálnej oslave 92. narodenín kráľovnej Alžbety II. sa pozornosť verejnosti aj médií sústredila na nevesty jej vnukov. Niet sa čo diviť.

10.06.2018 00:00
debata (13)
Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate,... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Od chvíle, čo sa do kráľovskej rodiny vydala Kate Middleton, je miláčikom davov aj médií. A podobná situácia sa zopakovala aj s herečkou Meghan Markleovou, ktorú si len pred necelým mesiacom vzal princ Harry.

Dvojica kráľovských neviest sa postavila na balkón Buckinghamského paláca vedľa slávnej panovníčky a hrdo sa zhostili svojich funkcií aj výnimočného postavenia, ktoré vďaka manželstvu získali.

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan prichádza s...
Zástupcovia britskej kráľovskej rodiny na...
+6Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate,...

Obe dámy volili výraznejšie pokrývky hlavy, zaujímavá bola aj voľba garderóby – v prípade jednej aj druhej išlo o stávku na pastelové farby. Kým Catherine z Cambridge si obliekla belasé šaty s hranatým výstrihom, jej švagriná volila púdrové šaty s výrazným zapínaním posunutým na bok. Aj samotná kráľovná sa na verejnosti objavila vo svetlomodrom kostýme.

Obe vojvodkyne vyzerali veľmi elegantne a očarujúco. Možno aj vďaka svojej výške však na niektorých fotografiách viac dominovala (už ostrieľaná) Kate.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovná Alžbeta II. #Meghan Markle #vojvodkyňa zo Sussexu

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...