Večer gay párov! Divadelné hviezdy sa chytili za ruky a ukázali lásku

Na nedeľňajšom vyhlásení cien Tony Awards nechýbali známe herecké hviezdy, talentované a krásne dámy aj páni. A tiež páry. Rozhodne však nielen heterosexuálne!

12.06.2018 00:00
debata
Partneri Miles McMillan (vľavo) a Zachary Quinto. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Partneri Miles McMillan (vľavo) a Zachary Quinto. Partneri Miles McMillan (vľavo) a Zachary Quinto.

Vyhlásenie cien 72. ročníka divadelných Oscarov sa nieslo aj v znamení dominujúcej hereckej gay komunity, keďže jedna z aktuálne veľmi úspešných divadelných hier na Broadway je The Boys in the Band o skupine gay mužov v New Yorku. Celkom prvá adaptácia tejto hry v roku 1968 sa dočkala skvelých recenzií a podľa mnohých sa stala ukážkou skutočného života a prežívania každodenných vecí medzi príslušníkmi gay komunity.

Skladateľka, speváčka a herečka Sara Bareilles...
Hudobník Josh Groban a jeho partnerka Schuyler...
+27Herečka Christine Baranski.

Jednou zo súčastí takého každodenného života sú nepochybne aj partnerstvá. A na červenom koberci Tony Awards sa objavilo hneď niekoľko hviezd so svojimi životnými partnermi, láskami či dokonca manželmi.

Herec Zachary Quinto napríklad dorazil so svojím partnerom – modelom Milesom McMillanom a spoločne s úsmevom a držiac sa za ruky pózovali fotografom. Gesto blízkosti a partnerskej lásky, ruka v ruke, to rovnako predviedol pred objektívmi aj herec Jim Parsons a jeho manžel Todd Spiewak.

Manželia Todd Spiewak (vľavo) a Jim Parsons... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Manželia Todd Spiewak (vľavo) a Jim Parsons spoločne na vyhlásení cien Tony Awards. Manželia Todd Spiewak (vľavo) a Jim Parsons spoločne na vyhlásení cien Tony Awards.

Parsonsa svet pozná najmä ako hrdinu seriálu Teória veľkého tresku, no mnohí netušia, že ako priznaný gay sa veľmi angažuje v pomoci komunite LGBT a zároveň sa objavuje aj v hrách či projektoch, ktoré túto pomoc posúvajú v rámci umeleckej úrovne k širokým masám.

Ďalší z hercov hry The Boys in the Band, Matt Bomer, dorazil na ceremoniál nielen v sprievode manžela Simona Hallsa. Spoločnosť obom robil aj nastarší syn – trinásťročný Kit. Okrem neho vychováva hrdina seriálov American Horror Story či filmu Magic Mike ešte ďalšie dve ratolesti.

Na ceremoniál prišli aj manželia Simon Halls... Foto: Reuters, BRENDAN MCDERMID
Simon Halls (vľavo) a Matt Bomer Na ceremoniál prišli aj manželia Simon Halls (vľavo) a Matt Bomer s najstarším zo svojich synov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #gay #pár #Jim Parsons #Matt Bomer #Zachary Quinto #Tony Awards #LGBTI+

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...