Elixír mladosti? Hviezda Jurského parku má po 60-ke, ale šarm mladíka

Zvyčajne sú to zrelé dámy, ktoré ospevujeme na našej stránke, ak ich vzhľad zaujme na prvý pohľad. Ale čo hollywoodski muži? Nuž, pravdou je, že aj medzi nimi sa nájde niekoľko veľkých fešákov v dôchodkovom veku.

14.06.2018 00:00
debata
Herec Jeff Goldblum a jeho manželka Emilie... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jeff Goldblum a jeho manželka Emilie Livingston Herec Jeff Goldblum a jeho manželka Emilie Livingston, obaja oblečení do kreácií Prada.

Ak by ste hercovi Jeffovi Goldblumovi spomenuli slovo dôchodok, asi by vás nepochválil. Ale pri pohľade na neho je aj celkom jasné, prečo.

Hoci niekdajší hrdina hororu Mucha oslávil už 65. narodeniny, pri pohľade na neho sa tomu dá len ťažko veriť. Goldblum skrátka pôsobí veľmi mladistvo a má v sebe priam chlapčenský šarm, ktorý dokážu poľahky zachytiť aj objektívy a kamery.

Herec Chris Pratt na premiére filmu Jurský...
Režisér a producent Steven Spielberg.
+4Herečka Bryce Dallas Howard na premiére filmu...

Aj na utorňajšej premiére filmu Jurský park: Zánik ríše sa herec, ktorý kedysi fenomén Jurského parku odštartoval so Stevenom Spielbergom v prvom filme, razom stal terčom pozitívnych ohlasov a pochvál. Oblečený do košele a obleku z dielne značky Prada vyzeral veľmi elegantne a pritom mladistvo.

Po jeho boku stála jeho manželka Emilie Livingston, ktorá má o tridsať rokov menej. S Goldblumom však vyzerajú takmer ako rovesníci.

Herečka Bryce Dallas Howard na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Bryce Dallas Howard na premiére filmu Jurský park: Zánik ríše. Herečka Bryce Dallas Howard na premiére filmu Jurský park: Zánik ríše.

Na premiére nechýbali ani hlavní hrdinovia akčného filmu zo sveta dinosaurov. Herec Chris Pratt v obleku od Toma Forda stavil na klasický štramácky vzhľad, jeho kolegyňa Bryce Dallas Howard bola neprehliadnuteľná v červených šatách z dielne Rolanda Moureta. Viac foto v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vek #manželka #vzhľad #Jeff Goldblum #Jurský park

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...