Kráľovná a krásna Meghan spolu na cestách! Harryho žena rozdáva úsmevy

Britská kráľovná Alžbeta II. a manželka princa Harryho, vojvodkyňa zo Sussexu, vo štvrtok dorazili do grófstva Cheshire na severozápade Anglicka, kde ich privítali nadšené davy miestnych školákov.

14.06.2018 17:01
debata (8)
Britská kráľovná Alžbeta II. a manželka jej... Foto: SITA/AP, Phil Noble
Britská kráľovná Alžbeta II. a manželka jej vnuka, vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa objavili spoločne na verejnosti. Britská kráľovná Alžbeta II. a manželka jej vnuka, vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa objavili spoločne na verejnosti. Navštívili grófstvo Cheshire.

Ide o vôbec prvú spoločnú cestu britskej panovníčky a americkej herečky, ktorá sa za kráľovninho vnuka vydala minulý mesiac na hrade Windsor, uviedla agentúra Reuters.

Deväťdesiatdvaročná kráľovná do regiónu pricestovala vlakom. Spolu s Meghan Markleovou majú v pláne hneď niekoľko akcií, najskôr sa zúčastnia na oficiálnom otvorení nového mosta cez rieku Mersey. Ide o jeden z najväčších projektov v oblasti infraštruktúry v Británii za posledné roky.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prišla do Cheshire.
Kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Meghan zo...
+6Kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa zo Sussexu...

Vojvodkyňa zo Sussexu mala po svojom príchode do mesta Runcorn na sebe krémové šaty, zatiaľ čo kráľovná zvolila zelený kostým.

V meste Chester kráľovná spolu s Harryho novomanželkou navštívi kultúrne centrum nazvanej Storyhouse, ktoré zahŕňa knižnicu, divadlo aj kiná, pozrú vystúpenie detí z miestnych škôlok a následne sa naobedujú na radnici.

Podobne v minulosti sa kráľovná zúčastnila aj na oficiálnych podujatiach v sprievode manželky princa Williama, vojvodkyne Kate.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #cesta #kráľovná Alžbeta II. #Meghan Markle #vojvodkyňa zo Sussexu

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....