Krásna Portman v bodkách! Je jej tajomstvom vegetariánstvo?

Zo svojich pôvabov nič nestráca. Herečka Natalie Portman to potvrdila aj na štvrtkovej premiére dokumentu Eating Animals, ku ktorému nahovorila komentár.

16.06.2018 12:00
Producentka a herečka Natalie Portman na... Foto: ,
Producentka a herečka Natalie Portman na premiére dokumentárneho filmu Eating Animals.
debata

Izraelsko-americká herečka sa objavila na premietaní projektu, ktorý vznikol na základe knihy Jonathana Safrona Foera a pritiahla na seba pozornosť veľmi nežným a pritom elegantným vzhľadom.

Dvojnásobná mama si obliekla model šiat Miu Miu s potlačou čiernych bodiek na bielej látke. Kreácia bez ramienok zvýraznila jej štíhle ramená a decentný dekolt. Portman styling doplnila výrazným červeným rúžom. A srdečným úsmevom.

O herečke a držiteľke Oscara je známe, že je už roky presvedčenou vegetariánkou. Práve dokument Eating Animals rozpráva o stravovacích návykoch ľudstva a o tom, ako jedlo a konzumovanie mäsa ovplyvňuje náš život.

Producentka a herečka Natalie Portman na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Producentka a herečka Natalie Portman na premiére dokumentárneho filmu Eating Animals. Producentka a herečka Natalie Portman na premiére dokumentárneho filmu Eating Animals.

Portman sa pred časom dostala do centra škandálu pre odmietnutie pozvania do rodného Izraela. Dôvodom malo byť, že nesúhlasí s politikou krajiny, hoci ona sama v čase svojho vyhlásenia uviedla len, že ju udalosti „veľmi rozrušili“.

Dôvodom malo byť, ako Izrael v apríli zareagoval na hromadné palestínske protesty na hranici Pásma Gazy, pri ktorých od 30. marca izraelské bezpečnostné zložky zabili 28 Palestínčanov a niekoľko sto ďalších zranili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Natalie Portman #pôvab #Miu Miu #vegetariánka

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....