Trumpova ex Ivana propaguje diétu. A toto prezradila o Donaldovi!

Dá sa vari nahovoriť na všetko? Česká rodáčka a exmanželka Donalda Trumpa Ivana začala propagovať novú diétu!

16.06.2018 13:50
debata
Ivana Trump a výživový poradca Gianluca Mech... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ivana Trump a výživový poradca Gianluca Mech Ivana Trump a výživový poradca Gianluca Mech predstavili v New Yorku Italiano Diet.

Áno, 69-ročná boháčka sa pred pár dňami v New Yorku postavila pred novinárov, aby urobila reklamu takzvanej Italiano Diet, ktorú vytvoril výživový poradca Gianluca Mech. „Keď ma oslovil, nechápala som, prečo. Ja predsa nie som tučná,“ prezradila Ivana Trump médiám. Neskôr si však uvedomila, že je dobré bojovať proti obezite a ukázať svetu, že záleží na tom, ako sa stravujeme.

Súčasťou diétneho programu, ktorý na dobu 45 dní stojí približne 750 dolárov, sú rozličné energetické tyčinky, zdravé sušienky či cestoviny. Diéta sľubuje zlikvidovať tuk bez straty svalovej hmoty a zároveň má telo detoxikovať.

Boháčka Ivana Trump sa stala tvárou novej diéty... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Boháčka Ivana Trump sa stala tvárou novej diéty nazvanej Italiano Diet. Boháčka Ivana Trump sa stala tvárou novej diéty nazvanej Italiano Diet.

Trump, ktorá prišla na promo-akciu v červených čipkovaných šatách, sa rozhovorila aj na adresu členov svojej rodiny a bývalého manžela, ktorým je súčasný prezident USA Donald Trump.

„Všetky moje deti sú vysoké a štíhle a môj exmanžel je v dobrej zdravotnej kondícii. Jeho jediná slabosť je Big Mac,“ skonštatovala bývalá lyžiarska šampiónka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #zdravie #chudnutie #Donald Trump

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....