Mauréry má Hercovu misiu a k tomu zvodné krivky. Takto žiarila v Košiciach!

Slovenská herečka Zuzana Mauréry si počas Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest v Košiciach prevzala jeho prvú tohtoročnú cenu Hercova misia.

17.06.2018 11:12
debata (4)
Cenu Hercova misia na 26. ročníku... Foto: TASR, Roman Hanc
Zuzana Mauréry Cenu Hercova misia na 26. ročníku Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest za výnimočný prínos v oblasti hereckého umenia získala slovenská filmová, televízna a divadelná herečka Zuzana Mauréry.

Ocenenie, ktoré je určené domácim či zahraničným osobnostiam za výnimočný prínos v oblasti hereckej tvorby, si v sobotu prevzala na košickej Hlavnej ulici pri Dolnej bráne z rúk prezidenta festivalu Milana Lasicu. "Čo môže byť viac, ako keď vás ocenia vaši kolegovia, vaši domáci a vaše publikum?“ opýtala sa umelkyňa počas preberania ceny.

Cenu Hercova misia získala slovenská filmová,...
Herečka Zuzana Mauréry na otváracom ceremoniáli...
+3Cenu Hercova misia na 26. ročníku...

Mauréry sa pri slávnostnej príležitosti vyznala tiež z vrúcneho vzťahu ku Košiciam. „Strávila som tu časť detstva, pretože môj otec hral šesť rokov v opere Štátneho divadla. Mám ku Košiciam vnútorný vzťah a vždy sa sem budem rada vracať. Myslím si, že Košice sú skvelé mesto a určite si zaslúžia taký skvelý festival, ako je Art Film Fest,“ uviedla herečka, ktorá zaujala nepochybne aj svojím vzhľadom.

Kolegyne a kamarátky - herečky Milena Minichová...
Herečka Zuzana Mauréry prichádza na festival.
+6Herečka Michaela Čobejová.

Na odovzdávanie ceny počas sobotňajšieho programu prišla oblečená v elegantnej kombinácii puzdrovej sukne s kvetinovým vzorom a čiernej blúzky a naznačeným dekoltom. Nechala vyniknúť svoje ženské tvary a vďaka sandálikom na podpätku si opticky pridala centimetre a vyzerala príťažlivo a sexy.

Herečka Zuzana Mauréry na otváracom ceremoniáli... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Mauréry na otváracom ceremoniáli Artfilm Fest Košice 2018. Herečka Zuzana Mauréry na otváracom ceremoniáli Artfilm Fest Košice 2018.

Azda ešte väčšie prekvapenie však pripravila fanúšikom aj novinárom deň predtým, keď sa objavila na červenom koberci vo večernej kreácii z trblietavého transparentného materiálu a s výrazne dominantným dekoltom.

V posledný deň festivalu, 23. júna, si diváci budú môcť v Košiciach pozrieť snímku Ďakujem, dobre (2013), v ktorej si herečka zahrala. Mauréry sa tiež objaví aj vo filme Tlmočník (2018), ktorý je súčasťou programovej sekcie Slovenská sezóna.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #ocenenie #krivky #Hercova misia #Zuzana Mauréry #sexy #Art Film Fest 2018

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...