Móda hviezd na cenách MTV: Kardashianka či Munn, kráľovné provokácie!

Na víťazov si treba počkať, ale červený koberec cien MTV Movie and TV Awards 2018 s módou hviezd si môžete pozrieť už teraz.

17.06.2018 13:13
debata
Herečka Olivia Munn predvádzala zvodný dekolt v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Olivia Munn predvádzala zvodný dekolt. Herečka Olivia Munn predvádzala zvodný dekolt v overale Galvan.

Podujatie v priestoroch Barker Hangar v Santa Monike prilákalo množstvo známych tvárí súčasného televízneho a filmového sveta. Nechýbali ani hviezdy televíznych reality-šou či naopak hrdinovia hollywoodskych blokbasterov.

Herečka Tiffany Haddish prišla v kreácii Galia...
Moderátorka, komička a herečka Lena Waithe...
+17Herečka Aubrey Plaza v šatách Elisabetta Franchi.

Azda najviac pozornosti si v sobotňajší večer uchmatla pre seba televízna celebrita Kim Kardashian, ktorú na ceremoniál obliekol Atelier Versace. Už tradične nechala vyniknúť svoje krivky a odhaľovala obnažené stehno pod vysokým rozparkom.

Aj herečka Olivia Munn, známa napríklad zo seriálu Newsroom, sa tentoraz prezentovala ako poriadna provokatérka. Na jej overale Galvan sa len zázrakom neprihodilo to, že by odhalila z dekoltu viac, ako sa patrí. Buď pri nej stále všetci svätí, alebo aspoň dobrá lepiaca páska na bradavkách.

Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian West v kreácii Atelier Versace. Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian West v kreácii Atelier Versace.

Pozvanie na akciu prijala aj herečka Zendaya, ktorá pútala pozornosť módnou voľbou – kalichovými šatami August Getty. Prehliadnuť nebolo možné ani moderátorku večera – komičku a herečku Tiffany Haddishovú, ktorú obliekala značka Galia Lahav.

Akciu si nenechali ujsť ani mnohí hollywoodski fešáci – medzi nimi napríklad Nick Jonas, Chadewick Boseman, jeho kolega z filmu Čierny panter Michal B. Jordan či Chris Pratt, ktorý sa stal držiteľom ocenenia MTV Generation Icon Awards.

Herec Chris Pratt prichádza na vyhlásenie cien... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herec Chris Pratt prichádza na vyhlásenie cien MTV Movie and TV Awards. Herec Chris Pratt prichádza na vyhlásenie cien MTV Movie and TV Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kim Kardashian #červený koberec #Olivia Munn #MTV Movie and TV Awards

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...