Tehotná! Ale to Brolinovu manželku od mini neodradí. Ukázala fakt veľa!

Pokračovanie známeho filmu Sicario sa v týchto dňoch dostáva do kín a jeho hrdinovia obiehajú premiéru za premiérou. Nechýba ani Josh Brolin.

20.06.2018 00:00
debata
Herec Josh Brolin a jeho manželka Kathryn Boyd. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Josh Brolin a jeho manželka Kathryn Boyd. Herec Josh Brolin a jeho manželka Kathryn Boyd.

Na newyorskom premietaní filmu v pondelok večer sa však okrem Brolina objavila aj jeho tehotná manželka Kathryn Boyd. A bola to práve ona, kto prilákal pozornosť paparazzov a fotografov.

Boyd síce už neskrýva zaoblené bruško, no aj tak sa neostýchala obliecť si šaty s skutočnej mini-dĺžke. Ba priamo mikro-mini!

Herci Benicio del Toro (vľavo) a Josh Brolin v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Benicio del Toro (vľavo) a Josh Brolin Herci Benicio del Toro (vľavo) a Josh Brolin v New Yorku premiérovali novinku Sicario: Day of the Soldado.

Dlhonohá blondínka, ktorá oslávila 30. narodeniny, má ukážkovú formu a aj s tehotenskými krivkami sa nemusí zahaľovať. Konieckoncov, tunikové minišaty môžu byť pre tehuľku skutočne efektnou a funkčnou voľbou.

Medzi Boydovou a Brolinom panuje 30-ročný vekový rozdiel, ale dvojica si údajne skvelo rozumie. Hoci v minulosti sa Kathryn objavila aj v niekoľkých filmoch, so svojím nastávajúcim sa zoznámila ako jeho asistentka. Dvojica sa zosobášila už v roku 2016. Herec bol predtým ženatý s kolegyňou Diane Laneovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Josh Brolin #minišaty #Kathryn Boyd

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....