Krásna Meghan zavítala na dostihy! Všetky oči na ňu, žiarila opäť v bielej

Pre vojvodkyňu Meghan je toho teraz naozaj mnoho nového. Po svadbe, ktorú sledoval celý svet, sa pomaly ponára do života oficialít a povinností vojvodkyne a členky kráľovskej rodiny.

20.06.2018 08:16
debata (10)
Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan... Foto: Reuters, PAUL CHILDS
Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan zo Sussexu. Na dostihy si obliekla košeľové šaty Givenchy a klobúk od Philippa Treacyho.

Súčasťou toho nepochybne bol aj v utorok popoludní jej debut na kráľovských dostihoch v Ascote, ktoré sú každoročne sviatkom nielen krásnych tátošov, ale aj smotánky a príslušníkov šľachty vo Veľkej Británii.

Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan...
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu s decentným...
+21Kráľovná Alžbeta II. zvolila na dostihy výraznú...

Na podujatie, ktoré si nenechala ujsť ani kráľovná Alžbeta II., prišla vojvodkyňa zo Sussexu so svojím manželom – princom Harrym. Opäť bola ostrosledovaná jej módna voľba. Meghan zjavne nadchla spolupráca s dizajnérkou Clare Waight Kellerovou z módneho domu Givenchy, ktorá jej zhotovila svadobné šaty – aj dostihový model pochádzal od Givenchy.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu s decentným... Foto: Reuters, ANDREW BOYERS
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu s decentným klobúkom značky Philip Treacy. Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu s decentným klobúkom značky Philip Treacy.

Košeľové šaty s asymetrickým lemom sukne a s nášivkou jemnej francúzskej čipky v oblasti drieku doplnila americko-kanadská kráska klobúkom od Philipa Treacyho. Vyzerala pôvabne, elegantne, ale zároveň si v tejto voľbe akoby ponechala istú ležérnosť a voľnosť. Podobne ako, keď nedávno predviedla vzorované modro-biele maxi-šaty Oscar de la Renta.

Hoci Meghan nie je ľúbivá „na prvú“ ako jej švagriná Kate a môže svojím vzhľadom aj štýlom rozdeľovať ľudí, my si myslíme, že pre kráľovskú rodinu je to veľmi osviežujúce. Uvidíme, čím prekvapí najbližšie.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Givenchy #dostihy #pôvab #Ascot #Meghan Markle #vojvodkyňa zo Sussexu

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...