Gwyneth Paltrow nemohla vyzerať lepšie! Jej nežná krása vás dostane

Gwyneth Paltrow prežíva šťastné obdobie svojho života a láska z nej priam vyžaruje.

23.06.2018 00:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow prichádza na večierok švajčiarskeho výrobcu hodiniek Frédérique Constant v Londýne.
debata (5)

Už v lete by sa mala oscarová hviezda postaviť pred oltár s jej snúbencom, scenáristom Bradom Falchukom. Dvojica spolu randí 4 roky, stretli sa v roku 2014 počas nakrúcania seriálu Glee.

Ale krehká blondínka nežije len plánovaním svadby, objavuje sa aj na rôznych spoločenských udalostiach. Aktuálne si zaletela do Londýna, kde sa objavila na galapodujatí výrobcu hodiniek Frederique Constant. A 45-ročná Američanka nemohla vyzerať očarujúcejšie.

Herečka Gwyneth Paltrow prichádza na večierok... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Gwyneth Paltrow Herečka Gwyneth Paltrow prichádza na večierok švajčiarskeho výrobcu hodiniek Frédérique Constant v Londýne.

Na podujatie zvolila jemné kvetované šaty značky Emilia Wickstead, ktorých asymetrický strih jemne odhaľoval herečkin dekolt. Úzky strih šiat zasa lemoval jej štíhlu postavu. Jemný mejkap dokonale doĺňal jej nežný vzhľad, ktorému nebolo čo vyčítať. V zvolenom outfite pôsobila dvojnásobná mama naozaj sviežo a vek 45 rokov by jej hádal málokto.

Paltrow má z manželstva so spevákom Chrisom Martinom 14-ročnú dcéru Apple a 12-ročného syna Mosesa, ich manželstvo trvalo dlhých 13 rokov. Nielen Paltrow, ale aj jej exmanžel je už šťastný v novom vzťahu, jeho srdce patrí herečke Dakote Johnsonovej.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...