Čierna hriva krásnej Lucy Liu je už minulosťou! Zmena prekvapí

Herečka Lucy Liu (49) je na filmovom plátne či televíznej obrazovke neprehliadnuteľná.

23.06.2018 12:00
debata

Jej nádherná tvár už zažiarila v mnohých filmoch či televíznych seriáloch. Zahrala si v Tarantinovom filme Kill Bill (2003), výraznú rolu stvárnila aj v akčnej komédii Charlieho anjeli (200), kde sa predviedla po boku slávnych kolegýň ako Cameron Diaz či Drew Barrymore. Slávu jej však priniesli aj televízne úlohy – seriál Sherlock a Watsonová, v ktorom hrá po boku Jonnyho Lee Millera, výraznú rolu si zahrala aj v slávnom seriáli Ally McBealová (1997).

Lucy Liu na premiére druhej série... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Lucy Liu Lucy Liu na premiére druhej série "Luke Cage" z produkcie Netflix.

Obsadzovaná hviezda sa objavila na premiére ďalšej série seriálu „Luke Cage“ z produkcie Netflixu, ktorá sa konala v New Yorku. A 49-ročná herečka na červenom koberci prekvapila. Roky k nej totiž patrili dlhé čierne vlasy, svoj účes takmer nemenila. Na premiére sa však Lucy Liu ukázala s novou farbou vlasov, svoju čiernu hrivu mala výrazne zosvetlenú.

Zatiaľ, čo vlasy má iné, jej tvár zostáva roky bez zmien a zubu času úspešne odoláva. Rok pred päťdesiatkou rodáčka z Queensu vyzerá takmer identicky ako v časoch slávneho seriálu Ally McBealová. Na červený koberec zvolila bielo-čierne šaty s dĺžkpu tesne po kolená, elegantný look doplnila čiernymi sandálikmi.

Takto si herečku Lucy Liu pamätáme Foto: SITA/AP, Jason Decrow
Lucy Liu Takto si herečku Lucy Liu pamätáme

Herečka sa nikdy nevydala a je bezdetná. V roku 2004 síce bola zasnúbená s autorom divadelných hier, Zachom Helmom, ale zo svadby napokon nič nebolo, párik sa rozišiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucy Liu

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...