Kráľovná elegancie? Angelina zavítala do Londýna, ohúrila v kostole

Hviezdnym hosťom omše v katedrále svätého Pavla v Londýne sa stala americká herečka Angelina Jolie.

29.06.2018 11:22
debata (8)
Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne. Foto: SITA/AP, Leon Neal
Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne. Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne.

Držiteľka Oscara zavítala na slávnostnú bohoslužbu, ktorá sa konala pri príležitosti 200. výročia udeľovania významného rádu pre ľudí pracujúcich v zahraničných službách, diplomacii či pri zlepšovaní vzťahov Commonwealthu s okolitým svetom.

Pozornosť si 43-ročná dáma vyslúžila takmer okamžite – nielen pre svoj hviezdny status, ale aj eleganciu a pôvab, s ktorými predstúpila pred fotografov a ľudí.

zväčšiť Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne... Foto: SITA/AP, Leon Neal
Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne na slávnostnom podujatí. Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne na slávnostnom podujatí.

Matku šiestich na podujatie obliekla značka Ralph & Russo, hlavu zdobil klobúčik od Philipa Treacyho. Štíhla, no pôvabná a veľmi sošná Angelina vyzerala na niektorých obrázkoch priam ako šľachtičná z britskej kráľovskej rodiny.

Herečka pre fotografov vystrúhala aj niekoľko oslnivých úsmevov. Len pred pár dňami sa v médiách hovorilo o tom, že sa sudca v spore Jolieovej a jej ex-partnera Brada Pitta postavil na hercovu stranu a vyzval hviezdu, aby prestala brániť otcovi detí v styku s nimi. Pohrozil jej dokonca tým, že ak bude do kontaktu zasahovať, môže prísť o deti a zverí ich Pittovi.

Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne... Foto: SITA/AP, Leon Neal
Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne na slávnostnom podujatí. Herečka a filantropka Angelina Jolie v Londýne na slávnostnom podujatí.

Reakcia nenechala na seba dlho čakať a Jolieovej hovorca vyhlásil, že herečka vždy konala len v záujmu a s ohľadom na potreby a zdravie svojich potomkov. Odsúdil tiež to, že sa tieto (pôvodne tajné) informácie dostali na svetlo sveta a že takéto bulvárne odhaľovanie súkromia škodí samotným deťom.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Angelina Jolie #pôvab #elegancia

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...