Móda z festivalu vo Varoch: Uchvátila Peštová i Geislerová, zvádzala Boková

V piatok večer sa v Karlových Varoch začal už 53. ročník známeho filmového festivalu. Jeho slávnostný veľkolepý úvod nesklamal, na červenom koberci žiarili mnohé dámy.

30.06.2018 09:58
debata
Modelka Daniela Peštová a jej manžel - spevák... Foto: Profimedia
Modelka Daniela Peštová a jej manžel - spevák Pavol Habera patrili medzi najkrajšie páry večera. Modelka Daniela Peštová a jej manžel - spevák Pavol Habera patrili medzi najkrajšie páry večera.

Zástupcovia slovenskej kinematografie a najmä pôvabné herečky, ktoré zvyknú v kúpeľnom meste zažiariť, tentoraz chýbali. Ich české kolegyne sa však popasovali s rolou zažiariť a vyzerať štýlovo, elegantne, ba niektoré priam úchvatne, popasovali celkom slušne.

Herečka Klára Issová v šatách s florálnym...
Modelka Daniela Peštová a jej manžel - spevák...
+26Herečka Vanda Hybnerová (vľavo) a jej dcéry...

Medzi najkrajšie páry večera sa zaradila modelka Daniela Peštová so spevákom Pavlom Haberom (tak predsa len slovenská účasť!). Bola to práve mama troch detí, ktorá v bielych šatách z čipky, zdobených drobnými brmbolcami vyzerala naozaj očarujúco. Blondínka sa už roky radí medzi najlepšie oblečené dámy Česka, tentoraz volila tak, že balansovala na hranici elegancie, ale aj istej ležérnosti, akoby podmienenej teplým letným počasím. Celkový vzhľad doplnila zaujímavými náušnicami Peet Dullaert.

Herečka Anna Geislerová vyzerala očarujúco v... Foto: Profimedia
Herečka Anna Geislerová vyzerala očarujúco v róbe od Ivany Mentlovej a so šperkami Cartier. Herečka Anna Geislerová vyzerala očarujúco v róbe od Ivany Mentlovej a so šperkami Cartier.

Veľkolepý príchod na červený koberec si pripravili herečky Anna Geislerová a Anna Mihulová. Prvá menovaná stavila na sivú kreáciu od Ivany Mentlovej a šperky Cartier a vyzerala ako hollywoodska diva. V prípade druhej dámy fungovala stávka na jemný dotyk romantizmu v podobe bielych šiat zdobených jemným reliéfnym kvetinovým motívom. Šaty pochádzali zo salónu Poner a herečka ich doplnila výraznými červenými okuliarmi. Domácu módnu scénu reprezentovala aj manželka prezidenta festivalu Jiřího Bartošku Andrea Bartošková – obliekla si šaty z dielne Liběny Rochovej a vyzerala v nich naozaj na jednotku.

Stále ešte mladá generácia herečiek, medzi ktoré sa radí Jenovéfa Boková a Teraza Voříšková, stavila na šaty z dielne ateliéru Odivi. Zaujímavé bolo, že obe dámy stavili na veľmi podobný typ kreácie – s transparentnou sukňovou časťou, spod ktorej celkom jasne presvitali nohavičky.

Herečka Jenovéfa Boková v šatách značky Odivi.... Foto: Profimedia
Herečka Jenovéfa Boková v šatách značky Odivi. S priateľom Martinom Složilom. Herečka Jenovéfa Boková v šatách značky Odivi. S priateľom Martinom Složilom.

Za módou k zahraničným značkám zamierili herečky Jana Plodková a Jitka Schneiderová. Kým prvá si obliekla výrazne trblietavú kreáciu Elisabetta Franchi, jej kolegyňa stavila na nadčasovú klasiku v čiernej farbe. A dizajnéra Toma Forda. Práve od neho šaty pochádzali.

Slávnostný galavečer patril predovšetkým hollywoodskemu hercovi Timovi Robbinsovi. Ten si prišiel do Varov prevziať Krištáľový glóbus za výnimočný prínos filmu. Bývalý manžel herečky Susan Sarandonovej dorazil s krásnou a mladou partnerkou. A humorné bolo, že vyzerala vlastne tak trošku ako Susan Sarandon. Akurát štyridsať rokov dozadu.

Herečka Jana Plodková v kreácii Elisabetta... Foto: Profimedia
Herečka Jana Plodková v kreácii Elisabetta Franchi. Herečka Jana Plodková v kreácii Elisabetta Franchi.

V galérii si môžete pozrieť módu z úvodného ceremoniálu a v ankete zahlasovať o najlepšie oblečenú dámu večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Anna Geislerová #Daniela Peštová #Klára Issová #MFF Karlovy Vary #Jana Plodková #Tereza Voříšková

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...