Hollywoodska Verešová zatienila Krainovú aj Pauhofovú. Podcenili to?

Hovorí sa, že vždy je lepšie byť "overdressed" ako "underdressed" - v preklade, radšej buďte pompéznejší a oblečený ako do opery než by ste mali voliť príliš jednoducho.

02.07.2018 00:00
debata (15)
Slovenská modelka a bývalá Miss Andrea Verešová... Foto: Profimedia
Slovenská modelka a bývalá Miss Andrea Verešová na párty Mall.cz. Slovenská modelka a bývalá Miss Andrea Verešová na párty Mall.cz.

Nuž, tak toto heslo nepochybne vyznáva slovenská modelka a niekdajšia kráľovná krásy Andrea Verešová. Jej outfit na párty v Karlových Varoch, kde uplynulý piatok odštartoval filmový festival, neprehliadol nik.

Herečka Klára Issová v šatách s florálnym...
Modelka Daniela Peštová a jej manžel - spevák...
+26Herečka Vanda Hybnerová (vľavo) a jej dcéry...

Niežeby bolo zvláštne, že modelka volila večernú róbu – Verešová si obliekla červené šaty s dlhou sukňou, ktorá prechádzala do naznačenej vlečky. A keď sa postavila na schody do budovy, kde sa akcia konala, vyzerala akoby mierila na veľkú hollywoodsku premiéru.

Modelka Simona Krainová na párty Mall.cz v... Foto: Profimedia
Modelka Simona Krainová na párty Mall.cz v Karlových Varoch. Modelka Simona Krainová na párty Mall.cz v Karlových Varoch.

V tomto prípade však potom doslova míle za ňou zaostala väčšina pozvaných dám, ktoré tiež na podujatie dorazili. Herečka Jenovéfa Boková, modelka Simona Krainová, ale dokonca aj slovenská herečka Táňa Pauhofová skrátka vyzerali, že dostali pozvanie na celkom inú párty.

Herečka Táňa Pauhofová na jednej z párty v... Foto: Profimedia
Herečka Táňa Pauhofová na jednej z párty v rámci festivalu v Karlových Varoch. Herečka Táňa Pauhofová na jednej z párty v rámci festivalu v Karlových Varoch.

Pozvánku k dispozícii nemáme, takže súdiť je zložité – je celkom možné, že to bola práve Andrea Verešová, kto to s výberom šiat trošku prehnal, hoci šlo len o tradičné letné koktejlové posedenie. Jedno jej však treba uznať – ak chcela byť za kráľovnú večera, vydarilo sa jej to na jednotku. A ostatné dámy by mali len uznanlivo pokývať hlavou.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #róba #móda #Simona Krainová #párty #Andrea Verešová #Táňa Pauhofová #odev #MFF Karlovy Vary

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...