Belohorcová vo Varoch: Ešte pár cm dolu a bude z toho erotické Láskanie!

Filmový festival v Karlových Varoch je lákadlom už niekoľko sezón aj pre slovenskú moderátorku Zuzanu Belohorcovú. Aj tento rok pricestovala s manželom do kúpeľného mesta.

03.07.2018 00:00
debata (9)
Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová na... Foto: Profimedia
Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová na párty v Karlových Varoch. Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová na párty v Karlových Varoch.

V nedeľu večer sa známa blondínka, ktorá už roky žije v Miami, objavila na párty známej banky. A nezostala prehliadnutá. Na galavečer ju obliekol ateliér Poner do čiernych šiat s výrazným výstrihom a odhalenými ramenami. Čiernu kreáciu zdobili aj strapce.

Práve pre svoj povestný dekolt bola kedysi Belohorcová, inak vyštudovaná operná speváčka, miláčikom divákov. Časy relácie Láskanie, ktorou sprevádzala, si mnohí jej fanúšikovia pamätajú dodnes.

A zvodný model čiernych šiat bol práve v tomto duchu. Odhaľoval celkom dosť a stačilo, aby šaty skĺzli len o pár centimetrov nižšie a bola by z toho erotická relácia v priamom prenose.

Nič podobné sa nekonalo, ale slovenská rodáčka si večer užívala aj bez provokácie. Na červenom koberci sa o ňu tentoraz postarala niekdajšia česká Miss – brunetka Nikol Švantnerová, ktorá si obliekla priehľadný model (tiež od ateliéru Poner) pošitý krištáľmi. Tie síce rafinovane skryli prsia. Nohavičky telovej farby však pod šatami výrazne dominovali. Šaty ozdobili 150-tisíc kamienkov a mali údajne hodnotu pol milióna českých korún (19 200 eur).

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #dekolt #Zuzana Belohorcová #MFF Karlovy Vary #Poner

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...