Blond úderka z Varov! Krainovú a Belohorcovú zlákala provokatívna vôňa

Hoci momentálne sa to celebritami hemží v Karlových Varoch, kde až do víkendu prebieha filmový festival, dve z nich si v utorok odskočili do Bratislavy.

04.07.2018 17:20
debata
Zuzana Belohorcová (vľavo) a Simona Krainová si... Foto: Be Well Media
Zuzana Belohorcová (vľavo) a Simona Krainová Zuzana Belohorcová (vľavo) a Simona Krainová si spoločne prišli ovoňať nový exkluzívny parfum.

Reč je o Simone Krainovej a Zuzane Belohorcovej – dvojici blondínok, ktoré do slovenskej metropoly prilákalo príjemné a voňavé pozvanie. Aj keď, s trošku provokatívnym mottom v pozvánke.

V Bratislave sa totiž uvádzal nový parfum – dielo známeho dizajnéra Toma Forda, ktorý patrí do limitovanej edície Private Blend a jeho cena sa šplhá k sume bezmála tristo eur. A zaujímavé tiež je, že obsahuje priamo v názve vulgárne anglické slovo.

Zuzana Belohorcová (v strede) bola prekvapivým...
Violončelistka a bývalá misska Magdaléna...
+12Čerstvo vydatá Evita (vľavo) si tiež prišla...

Hoci pôvodne mala spoločnosť Estée Lauder, ktorá Fordovu kozmetiku distribuuje, so slovíčkom „fucking“ problém – dizajnér, kedysi pôsobiaci v značke Gucci, dnes tvoriaci sám za seba, si presadil vlastnú verziu. Zmieriť sa však musel s tým, že v niektorých krajinách (napríklad v arabskom svete) sa môže jeho nový voňavý elixír predávať len ako Faboulous. Slovenska sa to netýka.

Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Foto: Be Well Media
Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová.

Krainová sa stala akousi krstnou mamou či skôr celebritnou ambasádorkou parfumu z dielne Toma Forda. Celá v bielom, s jednoduchým účesom a jemnými sandálikmi na nohách, sa prihovorila s úsmevom pozvaným hosťom a prezradila, že ona sama zbožňuje najmä chlapské vône. „Akurát, keď si nejakú kúpim, po čase mi ju manžel začne potajomky kradnúť,“ prezradila so smiechom.

Zuzana Belohorcová, ktorá si s Krainovou strihla pár pózovačiek pre fotografov, pricestovala tiež z Karlových Varoch. S manželom Vlastom Hájkom sa tam zabávali už od uplynulého víkendu. Do bratislavskej parfumérie dorazila v spoločnosti kamarátky – vizážistky a s úsmevom sa vítala s mnohými prítomnými. Konieckoncov, niektorých nevidela celé roky.

Čerstvo vydatá Evita (vľavo) si tiež prišla... Foto: Be Well Media
Čerstvo vydatá Evita (vľavo) si tiež prišla privoňať k parfumu, ktorého cena sa šplhá poriadne vysoko. Čerstvo vydatá Evita (vľavo) si tiež prišla privoňať k parfumu, ktorého cena sa šplhá poriadne vysoko.

Popri spomenutej dvojici dám sa to však v bratislavskom nákupnom centre hemžilo aj ďalšími známymi tvárami. Prišla herečka Lucia Hurajová, riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková či moderátorka Lucia Wirthová aj čerstvo vydatá Evita, ktorá už má priezvisko Twardzik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #vôňa #parfum #Simona Krainová #uvedenie #Zuzana Belohorcová #Tom Ford

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....