Móda celebrít: Krainová bodovala, Krajčírová a Belohorcová šliapli mimo

Celebrity často musia čeliť výzve obliecť sa štýlovo na spoločenskú akciu. Dôraz by však mal byť kladený aj na takzvaný dress-code. A to nie vždy vyjde.

06.07.2018 00:00
debata
Herečka Lucia Hurajová stavila opäť na bielu... Foto: Be Well Media
Herečka Lucia Hurajová stavila opäť na bielu farbu. Herečka Lucia Hurajová stavila opäť na bielu farbu.

Na nedávnom uvedení nového parfumu známeho dizajnéra Toma Forda v bratislavskom nákupnom centre sa objavilo pár príkladov, ktoré výzvu skrátka nezvládli. Áno, ak sa podujatie koná v priestoroch parfumérie, netreba to asi zbytočne preháňať. Lenže, keď v pozvánke stojí čierne na bielom, že dress-code je semi-formal, tiež s tým treba rozumne naložiť.

Zuzana Belohorcová (v strede) bola prekvapivým...
Violončelistka a bývalá misska Magdaléna...
+12Čerstvo vydatá Evita (vľavo) si tiež prišla...

Dámy to majú jednoduchšie ako páni – niekedy postačia hladké, pekne strihané šaty, inokedy to môžu byť odvážnejšie či prepracovanejšie koktejlky, prípadne kombinácia topu a sukne či blúzky a elegantných nohavíc. Ak pridajú lodičky či sandáliky a vkusnú kabelku, prešľap je takmer zažehnaný. Aj na utorňajšom podujatí sa tak predviedlo niekoľko príťažlivých žien.

Či už to bola herečka Lucia Hurajová v ľahkých bielych šatách doplnených telovými lodičkami a kabelkou na dlhom remienku, alebo bývalé missky Karolína Chomisteková a Veronika Husárová, ktoré zvolili jednoduché, jemne zvodné koktejlové modely a doplnili ich trendovými sandálikmi.

Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Foto: Be Well Media
Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová.

Čiernu klasiku si vybrala Lucia Wirthová aj Zuzana Kanisová. V oboch prípadoch to fungovalo aj reflektovalo súhru priestoru, druhu akcie a samotného dress-code. A krstná mama z Česka, modelka Simona Krainová, poslanie naplnila. Biela kombinácia tubovej sukne a voľnejšej blúzky s krátkymi rukávmi, ktorú doplnili strieborné sandáliky, jej dodala jemnosť a nenútenú eleganciu.

Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová. Foto: Be Well Media
Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová. Bývalá Miss Slovensko Kristína Krajčírová.

V šíku domácich známych tvárí však potom celkom jasne vyčnievala bývalá kráľovná krásy Kristína Krajčírová, ale tiež Zuzana Belohorcová. A v ich prípade sa požiadavka hostiteľa a samotný vizuálny výsledok celkom jasne rozchádzajú.

U Krajčírovej to bola kombinácia dotrhanej džínsovej minisukne s ľahkým bavlneným tričkom a sandálikmi s remienkami omotanými až do výšky kolien. Belohorcová stavila na populárny trend športových nohavíc s lampasmi, ktoré doplnila tričkom s potlačou, čiapkou a kabelkou Chanel. Ani jedna nevyzerala zle, akurát to potrebovalo celkom iné podujatie. Tak možno nabudúce!

Najprv festival v Karlových Varoch, teraz... Foto: Be Well Media
IMG Zuzana Belohorcová Najprv festival v Karlových Varoch, teraz bratislavská parfuméria - Zuzana Belohorcová v Bratislave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Simona Krainová #Kristína Krajčírová #Zuzana Belohorcová #Lucia Hurajová #Zuzana Kanisová #dress-code

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...