Česko-slovenské lásky! Krainová vs. Verešová, ktorej to s manželom svedčí viac?

Žijú v zmiešaných manželstvách a obe patria medzi najsledovanejšie celebrity v susednom Česku, ale aj na Slovensku. Reč je o modelkách Andrei Verešovej a Simone Krainovej.

09.07.2018 09:51
debata
Slovenská modelka Andrea Verešová a jej manžel... Foto: Profimedia
Slovenská modelka Andrea Verešová a jej manžel Daniel Volopich. Slovenská modelka Andrea Verešová a jej manžel Daniel Volopich.

Obe dámy nechýbali ani na nedávnom večierku známeho výrobcu luxusného šumivého sektu Moet & Chandon v Karlových Varoch, kde im garde robili práve spomenutí partneri.

Kým Slovenka Verešová je už od roku 2007 manželkou českého právnika Daniela Volopicha, jej česká kolegyňa Krainová zase lovila v slovenských vodách. A vyhral to Karel Vágner, ktorého si vzala v roku 2010 a ktorý je v poradí už jej druhým manželom.

Modelka Andrea Verešová a štylista Martin...
Modelka Andrea Verešová.
+24Herečka Anna Linhartová.

Na spomenutej párty v kúpeľnom meste, kde sa cez víkend skončil ďalší ročník známeho filmového festivalu, sa oba páry predviedli v gala verzii. Konieckoncov, obaja páni sú asi už zvyknutí na to, že povolanie a popularita ich polovičiek si vyžaduje istú obeť a pravidelnú účasť na podobných aktivitách aj pre nich.

Česká modelka Simona Krainová a jej manžel -... Foto: Profimedia
Česká modelka Simona Krainová a jej manžel - Slovák Karel Vágner. Česká modelka Simona Krainová a jej manžel - Slovák Karel Vágner Jr.

Hoci v minulosti sa špekulovalo o tom, že najmä právnik Volopich nie je vždy nadšený tým, keď sa jeho žilinská manželka predvádza pred objektívmi za každú cenu a je ochotná provokovať občas možno viac, ako je vhodné – na záberoch spolu vyzerajú spokojne a šťastne. Verešová sa stále radí medzi najatraktívnejšie česko-slovenské celebrity a to je nepochybne tiež čiastočná dôvod na radosť a dobrá reklama pre Volopichove vlastné aktivity.

Podobné nepochybne platí aj pri Vágnerovi, podnikateľovi s vyholenou hlavou a výraznou ryšavou bradou, ktorý učaroval modelke Krainovej. Ochotne svoju manželku podporuje na oboch stranách česko-slovenskej hranice a na pózovanie si zvykol. Ktohovie, možno mu dala pár lekcií zdarma.

A ktorý pár je pre vás sympatickejší? Zahlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manžel #Simona Krainová #Andrea Verešová #celebrity #MFF Karlovy Vary

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...