Lopez s milencom na večeri! Ukázala dokonalé bruško, asi mala len šalát!

Poznáte ten strach, že keď sa poriadne navečeriate, budete potrebovať voľnejší top, aby skryl nafúknúté bruško? Speváčka Jennifer Lopez zjavne nie.

10.07.2018 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez a jej priateľ Alex... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej priateľ Alex Rodriguez Speváčka Jennifer Lopez a jej priateľ Alex Rodriguez odchádzajú z reštaurácie Craigs Restaurant v západnom Hollywoode.

Teda aspoň si to možno domyslieť pri paparazzovských záberoch zo západného Hollywoodu, kde reportéri zachytili slávnu latino divu na odchode z večere s partnerom Alexom Rodriguezom.

Štyridsaťosemročná Lopez oblečená do prúžkovaného kompletu zloženého zo širokých nohavíc a podprsenkového topu odhalila pred objektívmi naozaj dokonalé a pevné bruško. Zdá sa priam nemožné, že pár minút predtým si pochutnala na chutnej večeri vo vychytenom podniku Craig's Restaurant.

Speváčka a herečka je však dáma známa svojou ukážkovou formou. Vďaka za to patrí nielen tvrdému tréningu, ale aj pravidelným vystúpeniam, ktoré absolvujú v rámci turné aj rezidenčných koncertov v Las Vegas.

Médiá si už nejaký ten týždeň šepkajú o tom, či sa dvojnásobná mama neplánuje znovu vrhnúť do manželského života. S Rodriguezom tvoria pár vyše roka a podľa zdrojov z okolia si výnimočne rozumejú.

Lopez bola v minulosti už trikrát vydatá, bývalý športovec Rodriguez má za sebou jedno nevydarené manželstvo. Obaja partneri vychovávajú po dve ratolesti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #paparazzi #sexi #bruško #večera

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....