Meghan, Kate či Pippa? Krstiny princa nepodcenili, ktorá bola najkrajšia?

Dalo sa očakávať, že dámy prítomné na krste najmladšieho potomka britskej kráľovskej rodiny - princa Louisa, budú žiariť a oslnia eleganciou. Podarilo sa to každej. Ale ktorej najviac?

10.07.2018 11:20
debata (9)
Princ William so staršími deťmi - princeznou... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ William so staršími deťmi - princeznou Charlotte a princom Georgom odchádzajú z krstu najmladšieho princa Louisa. Drží ho v náručí mama Kate, vojvodkyňa z Cambridge, oblečená v kreácii Alexander McQueen. Princ William so staršími deťmi - princeznou Charlotte a princom Georgom odchádzajú z krstu najmladšieho princa Louisa. Drží ho v náručí mama Kate, vojvodkyňa z Cambridge, oblečená v kreácii Alexander McQueen.

Mama Kate, ktorá v náručí držala svojho malého synčeka, už tradične oslovila nadčasovou eleganciou a stávkou na nežné svetlé tóny. Obliekla si smotanový model áčkových šiat z dielne britskej značky Alexander McQueen s ostrým véčkovým výstrihom a naberanými ramenami. Outfit doplnila výrazná čelenka s drobnými kvetinami z látky a béžové lodičky.

Pippa Middleton a jej manžel James Matthews.
Princ William a jeho deti - princ George a...
+5Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...

Do nežných farebných tónov šla aj jej sestra Pippa, ktorá po svadbe priezvisko Middleton vymenila za Matthews. V jej prípade sa objavili aj dohady o tom, či náhodou farbou šiat nechcela naznačiť pohlavie svojho vlastného potomka – model od Alessandry Rich bol totiž v typickej „chlapčenskej“ belasej. Košeľové šaty so zapínaním vpredu a jemným detailom skladania doplnila aj táto dáma vkusným klobúčikom.

Pippa Middleton a jej manžel James Matthews. Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews. Pippa Middleton a jej manžel James Matthews.

Najvýraznejší farebný tón počas pondelňajšieho krstu volila vojvodkyňa zo Sussexu Meghan, ktorá opäť stavila na americkú značku – tentoraz išlo o olivovozelené šaty Ralph Lauren s jemne nadýchanými rukávmi a decentným opaskom v drieku. Na hlave mala manželka princa Harryho klobúk v identickom odtieni – išlo o kreáciu od známeho britského klobúčnika Stephena Jonesa.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu (v kreácii Ralph Lauren). Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu (v kreácii Ralph Lauren).

Na slávnostnom krste nechýbali ani starí rodičia – Kateina matka Carole a otec Michael Middletonovci a tiež princ Charles, otec princov Williama a Harryho. Toho, samozrejme, sprevádzala manželka Camilla, ktorá je nevlastnou matkou oboch kráľovských potomkov.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #Pippa Middleton #krstiny #Princ #vojvodkyňa zo Sussexu #vojvodkyňa Meghan #Pippa Matthews

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...