Španielka či Francúzka? Šik Penelope Cruz ohúrila nôžkami aj štýlom

Už je to pár dní, čo sa v Paríži konali prehliadky Haute Couture. A nechýbali na nich ani svetové hviezdy. Španielka Penelope Cruz celkom zámerne.

11.07.2018 00:00
debata
Španielska herečka Penelope Cruz na prehliadke... Foto: Profimedia
Španielska herečka Penelope Cruz na prehliadke Chanel Haute Couture v Paríži. Španielska herečka Penelope Cruz na prehliadke Chanel Haute Couture v Paríži.

Držiteľka Oscara dorazila na prehliadku parížskeho ateliéru Chanel a potvrdila médiám informácie o tom, že z nej bude nová tvár značky. S dizajnérom Karlom Lagerfeldom by mala nafotiť kampaň ku kolekcii Resort 2019, v ktorej sa nemecký rodák inšpiroval svetom námorníkov, zaoceánskymi plavbami a prímorskou farebnosťou.

Cruz sa priamo na prehliadke zjavila v jednom z modelov. A to bol ďalší dôvod na to, aby sa o nej písalo. Hoci je táto príťažlivá dáma dvojnásobnou mamou a oslávila už 44. narodeniny, vyzerá naozaj skvelo. A poriadne sexy.

Podarilo sa jej to zdôrazniť aj minišatami z pastelového ružového pretkávaného marhuľovými niťami, ktoré dokonale symbolizovali tvorbu značky Chanel – jedného z najluxusnejších módnych domov na svete.

Okrem Cruzovej sa na podujatí objavilo množstvo známych celebrít a hviezd, medzi nimi napríklad speváčka Lily Allen, herečka Vanessa Paradis či jej dcéra – herečka a modelka Lily Rose Depp. O najlepších kreáciách týždňa módy čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nohy #Mini #Penelope Cruz #sexi #Chane

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...