Jedna nežná, druhá štýlová! Kate a Meghan prišli spolu, viac žiarila...

Len pár hodín po tom, čo sa členovia britskej kráľovskej rodiny zúčastnili na krste princa Louisa, čakali ich ďalšie oficiálne povinnosti. Manželky princov kráčali bok po boku.

11.07.2018 00:00
debata (8)
zväčšiť Princ William (druhý zľava) a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Steve Parsons
Princ William (druhý zľava) a jeho manželka - vojvodkyňa Kate (vľavo) prichádzajú s princom Harrym a jeho manželkou - vojvodkyňou Meghan. Princ William (druhý zľava) a jeho manželka - vojvodkyňa Kate (vľavo) prichádzajú s princom Harrym a jeho manželkou - vojvodkyňou Meghan.

Bratia William a Harry sú obaja členmi Kráľovského letectva a práve na oslavách 100. výročia vzniku Kráľovského letectva (RAF) sa objavili aj spoločne s krásnymi manželkami.

V priestoroch Westminsterského opátstva v Londýne sa konala slávnostná bohoslužba, pri príchode na ktorú mali obe dámy opäť šancu predviesť svoju eleganciu a decentný štýl. Zaujali obe, ale opäť to tentoraz podľa nás vyhrala čerstvejšia členka rodiny – americko-kanadská herečka Meghan Markle, dnes vojvodkyňa zo Sussexu.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v kreácii Alexander...
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu, s klobúčikom od...
+6Kate, vovjodkyňa z Cambridge po boku svojho...

Manželka princa Harryho si obliekla čierny model šiat s jemne poodhalenými ramenami, ktorý vznikol v dielni Dior a k tomu pridala klobúk od Stephena Jonesa. Jej švagriná stavila znovu na domácu značku – šatový kabátik od Alexander McQueen v jemnom pepermintovom tóne.

Hoci obe dámy vyzerali veľmi príťažlivo, u Kate sa už trošku omrzela jej hra s nežnými pastelovými tónmi a niekedy možno až príliš decentné voľby. Meghan sa zatiaľ s módou viac hrá a dáva priestor farbám aj zmene strihov. Vzhľadom na hollywoodsky štíhlu postavu si môže dovoliť naozaj všemožné formy. Uvidíme, ako to bude s oboma dámami pokračovať.

zväčšiť Zľava: Pippa Matthews, vojvodkyňa Kate a... Foto: SITA/AP
Zľava: Pippa Matthews, vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan. Zľava: Pippa Matthews, vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan na krste princa Louisa.

Jedno je však zatiaľ isté, latku popularity u „bežného ľudu“ veľmi vysoko nastavila práve Kate… a Meghan bude mať čo robiť, aby ju v tomto smere dobehla.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #oslava #RAF #voľba #vojvodkyňa Meghan

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...