Drsný hrdina či rodinný typ? The Rock na premiéru vzal ženy svojho života!

Ak by aj v skutočnom živote mal vlastnosti, aké dostávajú jeho filmoví hrdinovia, mohol by herec Dwayne Johnson pokojne zachrániť celý svet. Zatiaľ si však musí vystačiť s plátnom. A najnovšie aj horiacim mrakodrapom.

11.07.2018 13:14
debata
Herec Dwayne Johnson prišiel na premiéru s... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Dwayne Johnson prišiel na premiéru s dcérou Simone Johnsonovou (vľavo) a mamou Atou Johnson. Herec Dwayne Johnson prišiel na premiéru s dcérou Simone Johnsonovou (vľavo) a mamou Atou Johnson.

Akčný katastrofický film pod príznačným názvom Mrakodrap vstupuje aj do slovenských kín, v Los Angeles sa dočkal slávnostnej premiéry s hlavnými hviezdami.

Tou najväčšou je nepochybne už spomenutý Dwayne Johnson, kedysi známejší pod prezývkou The Rock. Herec, ktorý sa radí medzi najlepšie platené hviezdy Hollywoodu a volí takticky najmä akčné žánre či filmy s prvkami komédie, prišiel vo svetlom obleku a hneď v sprievode dvoch dám.

Herečka Carla Gugino.
Herec Dwayne Johnson je hlavnou hviezdou...
+5Herečka Neve Campbell a jej partner JJ Feild.

Ani jedna z nich nebola jeho životná partnerka Lauren Hashian – tá len pred dvoma mesiacmi priviedla na svet Johnsonovi druhú dcérku a tak ju materské povinnosti pripútali doma. Herec však vzal na slávnostnú akciu svoju už dospelú dcéru Simone a tiež mamu Atu, ktorá sa s úsmevom a nadšením predviedla po boku úspešnej ratolesti.

Vo filme si zahrala aj Neve Campbell, známa zo série Vreskot. Prvé recenzie kritikov síce Mrakodrapu príliš nenahrávajú, ale jedno je isté – Johnson má kasovú silu a pritiahne do kín státisíce divákov aj bez ohľadu na zlé recenzie. Či to je dobré, alebo naopak – to už posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #rodina #dcéra #mama #Dwayne Johnson #mrakodrap

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...