Federerova Mirka si rada dopraje luxus! Na Wimbledon aspoň za pár tisíc eur

Známy tenista Roger Federer si síce vo finále Wimbledonu nezahrá, ale priazeň svojej manželky Mirky určite nestratil.

12.07.2018 14:34
debata (18)
Mirka Federer pred zápasom svojho manžela... Foto: Profimedia
Mirka Federer pred zápasom svojho manžela Rogera Federera vo Wimbledone. Mirka Federer pred zápasom svojho manžela Rogera Federera vo Wimbledone.

Pôvabná rodáčka z Bojníc, ktorá je už niekoľko rokov životnou partnerkou švajčiarskeho tenistu, nechýbala ani na stredajšom zápase s Kevinom Andersonom z Juhoafrickej republiky. Ako inak, svojho muža povzbudzovala v hľadisku a ako bývalá tenistka s napätím sledovala jednotlivé výmeny a údery.

Fanúšikovia módy a celebritného životného štýlu zase určite sledovali samotnú Mirku. Hoci nie je typickou vyziabnutou manželkou a bývalou modelkou, aké sa zväčša po boku športovcov objavujú, možno aj preto je bežným ženám o niečo bližšia.

Hoci sa oblieka pomerne ležérne a nevtieravo, rozhodne sa nedá povedať, že by to robila aj ekonomicky. Ak teda neberieme do úvahy ekonomiku rodinného rozpočtu Federerovcov, ale akúsi všeobecnú normu.

zväčšiť Mirka Federer s napätím sleduje zápas svojho... Foto: SITA/AP, Ben Curtis
Mirka Federer s napätím sleduje zápas svojho manžela Rogera proti Kevinovi Andersonovi. Mirka Federer s napätím sleduje zápas svojho manžela Rogera proti Kevinovi Andersonovi. Na ruke má jedny z luxusných hodiniek značky Rolex.

Mirka Federer má veľmi rada značkové kúsky a už viackrát ukázala, že je veľkou fanúšičkou talianskej značky Gucci. V jej kúskoch sa objavila aj na stredajšom zápase v Londýne.

Len zrátaním súm za časť outfitu sa prešvihneme ľahko cez sumu 2000 eur, nehovoriac potom o klenote najväčšom – luxusných hodinkách Rolex, ktoré pani Federerová nosí na ľavom zápästí. Má ich hneď niekoľko, hoci treba povedať, že možno má pár modelov celkom zdarma – jej mužská polovička je totiž už roky ambasádorom značky Rolex. Nič to však nemení na situácii, že na ruke nosia obaja manželia kúsky, ktorých hodnota by sa pokojne mohla vyšplhať aj k sume za auto, či dokonca byt.

Napríklad v roku 2017 na Australian Open sa Mirka Federer objavila v hľadisku s hodinkami Rolex Day-Date 40, ktoré boli zhotovené z platiny a zdobené smaragdmi a diamantmi. Ich cena bola údajne 430-tisíc eur.

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #Gucci #wimbledon #Mirka Federer

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...