Cruise v zajatí ženskej armády! Pod Eiffelovkou uviedli 6. diel slávnej série

Áno, je to tak. Agent Ethan Hunt je zasa späť. Lepšie povedané - jeho príbehy pokračujú a nechýba pri tom ani herec Tom Cruise, ktorý ho stvárňuje.

13.07.2018 10:48
debata
zväčšiť Herec Tom Cruise so svojimi hereckými... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herec Tom Cruise so svojimi hereckými kolegyňami: Zľava - Alix Benezech, Angela Bassett, Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson a Vanessa Kirby. Herec Tom Cruise so svojimi hereckými kolegyňami: Zľava - Alix Benezech, Angela Bassett, Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson a Vanessa Kirby.

Novinka pod názvom Mission: Impossible – Fallout mala vo štvrtok podvečer premiéru v Paríži. A aké lepšie miesto si na premiéru priať, ako námestie pred slávnou Eiffelovou vežou. Práve tam zavítala celá hollywoodska eskadra v čele s 56-ročným hercom, ktorý však kaskadérske kúsky pri filmovaní stále riskuje a zvláda veľkú časť z nich sám.

Herecké osadenstvo filmu Mission: Impossible -...
Britská herečka Vanessa Kirby v kreácii Prada.
+11Na premiére nechýbal ani herec Simon Pegg.

Pri nakrúcaní zatiaľ poslednej snímky série si pri jednej takejto scéne (skok zo strechy na strecu) veľmi nepríjemne poranil členok a nakrúcanie museli zastaviť. Cruise však napokon filmovačku dokončil a vyslúžil si obrovský obdiv režiséra, ale aj početného zástupu kolegov.

V šiestom filme sa po jeho boku predstavia aj dámy z predchádzajúcich dielov – diváci budú môcť vidieť Rebeccu Fergusonovú, Michelle Monaghanovú či Angelu Bassetovú. Novou posilou je Britka Vanessa Kirby.

zväčšiť Herečky Michelle Monaghan (vľavo) a Rebecca... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Herečky Michelle Monaghan (vľavo) a Rebecca Ferguson mali na premiére dobrú náladu. Herečky Michelle Monaghan (vľavo) a Rebecca Ferguson mali na premiére dobrú náladu.

Všetky dámy sa zúčastnili aj na parížskej premiére a z tváre im nemizol úsmev. Americká hviezda Monaghan si obliekla modré šaty z kolekcie Valentino, kým jej britské kolegyne siahli po značkách Prada a Sonia Rykiel.

Herec Henry Cavill podpisuje karty od fanúšikov. Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herec Henry Cavill podpisuje karty od fanúšikov. Herec Henry Cavill podpisuje karty od fanúšikov.

Na červenom koberci sa objavil aj herec Henry Cavill – známy najmä ako predstaviteľ Supermana. Zaujímavosťou je, že v tomto filme bude stáť aj proti Tomovi Cruisovi. Viac možno naznačí trailer. Samotný film príde do slovenských kín vo štvrtok 2. augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tom Cruise #Paríž #Michelle Monaghan #Rebecca Ferguson #Mission: Impossible 6

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...