Trumpová predvádza šatník za tisíce dolárov! V Londýne však očarila

Jej manžel je často terčom posmechu alebo kritiky. A ušlo sa už aj jej samotnej. Melania Trump však nenecháva nikoho na pochybách, že reprezentáciu svojej polovičky zvláda na jednotku s hviezdičkou.

13.07.2018 15:05
debata (4)
Americký prezident Donald Trump a jeho manželka... Foto: Reuters, KEVIN LAMARQUE
Donald Trump a jeho manželka Melania Trump Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania Trump v kreácii J. Mendel.

Počas aktuálnych ciest v Európe, či už v rámci stretnutia s politikmi v Bruseli, alebo návštevy vo Veľkej Británii, sa prvá dáma USA predviedla naozaj v top-forme. Módnej a vizuálnej nepochybne.

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka...
Prvá dáma USA Melania Trump prichádza v šatách...
+4Americký prezident Donald Trump a jeho manželka...

Slovinská rodáčka má vďaka manželovým peniazom prístup ku skutočne luxusným kúskom, nehovoriac o tom, že stále množstvo značiek berie ako časť poskytnúť prvej dáme oblečenie zdarma – hoci v čase inauguračného bálu sa riešil práve bojkot Trumpovskej manželskej dvojice známymi americkými dizajnérmi.

Minimálne jeden z nich však dostal priestor aj na európskej ceste prezidentského páru. A výsledok musel aj samotného tvorcu šiat nadchnúť. V pastelovej žltej róbe z dielne J.Mendel sa totiž Melania Trump stala skutočnou hviezdou na slávnostnej večeri s britskou premiérkou Theresou Mayovou.

Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Stephanie Lecocq
Brigitte Macron (vľavo) a prvá dáma USA Melania Trump Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (vľavo) a prvá dáma USA Melania Trump v šatách od Elieho Saaba za bezmála 9000 eur.

Do krajiny priletela v šatách od Rolanda Moureta, ktoré s obľubou nosí aj herečka a dnes už vojvodkyňa zo Sussexu Meghan a ďalší zaujímavý model predviedla v piatok predpoludním. Vybrala si šaty od domácej dizajnérky Victorie Beckhamovej.

Vzhľadom na Trumpovu zahraničmú a anti-imigračnú politiku je tento výber veľmi zaujímavý – viacero tvorcov z umeleckej a módnej brandže sa totiž v minulosti vyjadrovalo kriticky na prezidentovu adresu a označovali jeho rétoriku aj rozhodnutia za ničivé v oblasti budovania príležitostí a podnikania.

Prvá dáma USA Melania Trump v šatách od... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Prvá dáma USA Melania Trump v šatách od Victorie Beckhamovej. Prvá dáma USA Melania Trump v šatách od Victorie Beckhamovej.

Veľmi kritický bol napríklad aj Belgičan Raf Simons, ktorý pracuje pre značku Calvin Klein. Zaujímavé pritom je, že šaty z jeho tvorivej dielne (teda spojenie amerického a belgického) si Melania Trump obliekla pri návšteve kaplnky vo Waterloo.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #luxus #móda #cesta #pôvab #prvá dáma #Melania Trumpová

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...