Dámska jazda Kate a Meghan na Wimbledone! Obe žiarili, rozdávali úsmevy

Športový svet sa sústredil na dianie na kurte aj famózne víťazstvo Nemky Angelique Kerberovej nad Serenou Williamsovou. Ale pozornosť strhla na seba aj čestná lóža.

15.07.2018 00:00
debata (16)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vpredu) a jej... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vpredu) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vpredu) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na finále žien vo Wimbledone.

Áno, aj tentoraz to bolo vďaka britskej šľachte. Vôbec prvýkrát sa pritom na verejnosti bok po boku, no bez manželov objavili obe vojvodkyne, manželky britských princov Williama a Harryho.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vpredu) a jej...

Vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan vyvolali všeobecnú pozornosť, keď pred štartom zápasu dorazili na podujatie a zamierili do čestnej lóže. Obe usmiate, obe uvoľnené, obe príjemne štýlové a elegantné.

Objektívy fotoaparátov neváhali zamieriť ich smerom viackrát počas zápasu a dve dámy „z ľudu“, ktoré sa privydali do najslávnejšej kráľovskej rodiny na planéte, ich odmeňovali úsmevmi, zaujatými gestami a nadšením, ktoré prejavovali pri ženskej dvojhre známeho tenisového turnaja.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Andrew Couldridge
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu si prišli pozrieť finálový zápas Wimbledonu medzi Serenou Williamsovou a Angelique Kerberovou. Z oboch sršala dobrá nálada.

Dvojica brunetiek nesklamala ani na módnom poli, keď sa predviedla v štýlových kúskoch známych značiek. Kým trojnásobná mama Kate volila biele šaty so vzorom od dizajnérky Jenny Packhamovej, jej švagrinú obliekol módny dom Ralph Lauren do prúžkovanej modro-bielej košeľovej blúzky a širokých bielych nohavíc. V ankete môžete zahlasovať, ktorá sa vám páčila viac.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #wimbledon #kamarátky #pôvab #vojvodkyňa Meghan

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...