Mamma Mia je späť! Premiéru hviezd zažil Londýn, Cher a Meryl prekvapili

Naozaj veľkolepú premiéru zažil v pondelok večer Londýn. A diala sa v znamení hitov slávnej kapely ABBA aj hollywoodskych hviezd.

17.07.2018 08:23
debata
zväčšiť Herečka a speváčka Cher (v strede), ktorá si... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Herečka a speváčka Cher (v strede), ktorá si zahrala starú mamu, pózuje s herečkami Lilly Jamesovou (vľavo) a Amandou Seyfriedovou. Herečka a speváčka Cher (v strede), ktorá si zahrala starú mamu, pózuje s herečkami Lilly Jamesovou (vľavo) a Amandou Seyfriedovou.

V metropole Veľkej Británie predstavili herci a tvorcovia pokračovanie úspešného muzikálu Mamma Mia! s podtitulom Here we go again. Pred objektívmi sa objavil takmer každý z hlavných predstaviteľov nového filmu.

Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye...
Herečka Lily James v kreácii Oscar de la Renta.
+17Herečka a speváčka Cher.

Pozornosť si vyslúžili najmä dve plavovlasé ozdoby plátna – herečky Lily James a Amanda Seyfried. Druhá spomenutá si zahrala už v prvej snímke, prvá – britská rodáčka James stvárňuje vo filme mladú postavu Meryl Streepovej a teda vlastne Seyfriedovej mamu, akurát v mladom veku.

Obe hviezdy zaujali na prvý pohľad – no kým Seyfried stavila na eleganciu v nohavicovom kostýme Alexander McQueen, jej kolegyňa bola za princeznú – v róbe Oscar de la Renta s balónovou sukňou.

Herečky Cher (vľavo) a Meryl Streep pózujú na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečky Cher (vľavo) a Meryl Streep pózujú na premiére filmu Mamma Mia! Here We Go Again. Herečky Cher (vľavo) a Meryl Streep pózujú na premiére filmu Mamma Mia! Here We Go Again.

Prišla aj spomenutá Meryl Streep, hoci v novom filme si zahrala len vo flashbackoch a krátko. Hollywoodska legenda, odetá do modrých letných šiat, žiarila dobrou náladou a rozdávala okolo úsmevy. Pred objektívmi si následne zapózovala aj s ďalším nováčikom v „mammamiovskej“ sérii – speváčkou a herečkou Cher. Obe dámy sú dlhoročné kamarátky a poznajú sa od čias filmu Silkwoodová, za ktorý obe získali nominácie na Oscara. Na červenom koberci si dokonca dali srdečnú pusu.

A samozrejme, čo by bol muzikál s hitmi švédskej ABBA bez mužských predstaviteľov. Prišli naozaj všetci, či už to je Colin Firth, Stellan Skarsgaard alebo Pierce Brosnan. Všetci po boku svojich manželiek.

zväčšiť Herec Andy Garcia (v strede) prišiel na... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
FILM-MAMMAMIA/ Herec Andy Garcia (v strede) prišiel na premiéru filmu Mamma Mia! Here we go again s manželkou aj všetkými deťmi.

Tú najväčšiu rodinnú výpravu si však priviedol herec Andy Garcia, ktorého okrem manželky sprevádzalo aj kvarteto jeho potomkov. Všetkých si môžete pozrieť v našej bohatej galérii. A od štvrtka v kinách aj pokračovanie známeho muzikálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Amanda Seyfried #Meryl Streep #Cher #ABBA #Pierce Brosnan #Lily James #Andy García #Mamma mia!

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...