Rozboril, Majeský či Lintner - zaľúbenci s polovičkami! Zlákala ich Mamma Mia

Zdá sa, že filmový muzikál Mamma Mia! Here we go again je ideálnou snímkou na večerné rande. Aspoň na jeho slovenskej premiére sa objavilo množstvo známych párikov.

18.07.2018 15:31
debata (5)
Moderátor Vilo Rozboril so svojou manželkou -... Foto: CinemArt SK
Moderátor Vilo Rozboril so svojou partnerkou - lekárkou Alexandrou Novotnou. Moderátor Vilo Rozboril so svojou manželkou - lekárkou Alexandrou Novotnou.

Medzi hosťami premietania filmu, ktorý prináša pokračovanie osudov hrdinov na malebnom gréckom ostrove a tiež ďalšie hity skupiny ABBA, sa objavil Vilo Rozboril so svojou manželkou Alexandrou Novotnou.

Spisovateľka Evita Urbaníková bola aj...
Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka...
+16Herec Róbert Halák a jeho partnerka Katka.

Moderátor a známa lekárka tvoria pár už nejaký ten rok a zhruba pred rokom prekvapili rýchlou a utajenou svadbou. Neprajníci by mohli hovoriť, že čosi také je receptom na rýchly koniec – ale Rozboril a Novotná vyzerajú stále ako idylický párik a spoločne si užili aj utorňajšiu premiéru.

Herec Marek Majeský prišiel do kina aj so... Foto: Profimedia
Herec Marek Majeský prišiel do kina aj so svojou pôvabnou manželkou. Herec Marek Majeský prišiel do kina aj so svojou pôvabnou manželkou.

Podobne ako Rozboril aj Katarína Hasprová pred necelým rokom prekvapila svojou utajenou svadbou. Vyvoleným bol herec Ivan Vojtek ml., s ktorým dcéra Soni Valentovej tvorila pár už niekoľko rokov. Cesta pred oltár bola asi teda len otázkou času a na premiéru amerického muzikálu so švédskymi hitmi si to dvojica namierila tiež spoločne.

Herečka Katarína Hasprová sa prišla na film... Foto: Profimedia
Katarína Hasprová sa prišla na film pozrieť aj so svojím partnerom Ivanom Vojtekom ml Herečka Katarína Hasprová sa prišla na film pozrieť aj so svojím manželom Ivanom Vojtekom ml.

Mamma Mia! zlákala aj Richarda Lintnera s manželkou Danielou či napríklad herca Mareka Majeského a jeho pôvabnú polovičku Janu. Medzi pozvanými sa však objavili aj ďalšie známe tváre domáceho šoubiznisu – viac z nich si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #pár #Marek Majeský #Vilo Rozboril #manželia #Katarína Hasprová #Mamma mia!

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...