Rodičovské povinnosti v gala! Phelps či Wilson ukázali ratolesti na akcii

Bol to sviatok športovcov, ale aj ich detí. Na vyhlásení cien Kids Choice Sports Awards 2018 sa ukázali mnohé generácie.

20.07.2018 13:07
debata
Plavec Michael Phelps, jeho partnerka Nicole... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Plavec Michael Phelps, jeho partnerka Nicole Johnson a ich syn Boomer Phelps. Plavec Michael Phelps, jeho partnerka Nicole Johnson a ich syn Boomer Phelps.

V rámci galavečera sa rozdávali ceny atlétom, o ktorých hlasovali detskí fanúšikovia. Pozvané hviezdy však priviedli aj vlastné deti – teda aspoň väčšina z nich.

Pred objektívy sa tak postavil napríklad plavec Michael Phelps, ktorého sprevádzala manželka Nicole Johnson aj ich synovia Boomer a Beckett. Kým s prvým si zapózovali aj v oficiálnej časti na červenom koberci, druhého už potom opatrovala Johnson na kolenách počas ceremoniálu. Hoci má Beckett len 5 mesiacov, so slúchadlami na ušiach a v maminom náručí zvládol celý prenos bez problémov.

Speváčka Ciara s dcérkou Siennou Princess... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Speváčka Ciara s dcérkou Siennou Princess Wilson, synom Future Zahir Wilburnom a manželom - hráčom amerického futbalu Russellom Wilsonom. Speváčka Ciara s dcérkou Siennou Princess Wilson, synom Future Zahir Wilburnom a manželom - hráčom amerického futbalu Russellom Wilsonom.

Medzi hosťami akcie sa objavila aj speváčka Ciara a jej manžel – hráč amerického futbalu Russell Wilson. Ich dcérka Sienna a syn Future z predchádzajúceho vzťahu Ciary robili rodičom garde a zjavne sa im atmosféra na akcii v Banker Hangars páčila.

Svojich potomkov priviedol na ceremoniál aj basketbalista Nick Young či moderátor večera Chris Paul. Samozrejme, prišli aj športové celebrity, ktoré zatiaľ deti nemajú – medzi nimi napríklad lyžiarka Lindsey Vonn či hráč NFL Aaron Rodgers. Viac v galérii.

Plavec Michael Phelps, jeho partnerka Nicole...
Hráč amerického futbalu Aaron Rodgers a...
+5Lyžiarka Lindsey Vonn sa predviedla v lurexovom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #ceremoniál #Ciara #Michael Phelps #Nick Young #Russell Wilson

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...