Krásna Gal Gadot na Comic-Cone: Ovácie fanúšikov a jej nádherné nohy!

Niežeby to bolo prekvapenie, ale herečka Gal Gadot dokáže ohúriť. Na filmovom veľtrhu Comic-Con sa jej to nepodarilo len ako Wonder Woman.

23.07.2018 00:00
debata
Herečka Gal Gadot v šatách David Koma... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Gal Gadot v šatách David Koma predviedla ukážkové nohy. Herečka Gal Gadot v šatách David Koma predviedla ukážkové nohy.

Predstaviteľka tejto známej komiksovej hrdinky najprv prekvapila fanúšikov svojou účasťou na podujatí – pôvodne sa totiž nerátalo, že by mala na podujatie priletieť. Zastúpiť ju mal len kolega Chris Pine a režisérka Patty Jenkins.

Izraelská rodáčka však napokon dorazila a vyslúžila si obrovský potlesk fanúšikov, ktorí sa dostali na diskusiu s tvorcami o druhom filmovom príbehu z novej série o „zázračnej žene“.

zväčšiť Zľava: Režisérka Patty Jenkins a herci Chris... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zľava: Režisérka Patty Jenkins a herci Chris Pine a Gal Gadot hovoria o filme Wonder Woman 1984. Zľava: Režisérka Patty Jenkins a herci Chris Pine a Gal Gadot hovoria o filme Wonder Woman 1984.

Bývalá víťazka súťaže Miss Izrael zároveň upútala pozornosť aj svojím dokonalým vzhľadom. V minišatách od Davida Komu predviedla 33-ročná Gadot príťažlivé a ukážkové nohy. Nechýbal ani jej očarujúci úsmev.

Herečka je pritom už dvojnásobnou mamou, ktoré má s manželom Yaronom Varsanom. Dvojica tvorí manželský pár už desať rokov a na hollywoodske pomery je to vraj medzi nimi doslova idylické. Pre Gadotovú ide o jednu z prvých veľkých lások a s Versanom zotrvala dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nohy #Wonder Woman #príťažlivá #Gal Gadot #Comic-Con

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...