Móda zo Športovca roka: Súboj sexi nôh Kuzminovej a Banášovej!

Hoci najvyšší titul Športovec roka získali v stredu večer dvaja muži, bratia Peter a Pavol Hochschornerovci, na vyhlásení ankety nechýbali ani pôvabné dámy.

22.12.2011 15:13
debata (8)
Moderátorka večera Adela Banášová (vpravo)... Foto: Ľuboš Pilc
Adela Banášová a Anastasia Kuzminová Moderátorka večera Adela Banášová (vpravo) mohla s odhalenými nohami súperiť s biatlonistkou Anastasiou Kuzminovou.

O tom, že slovenským športovkyniam pristanú aj koktejlové šaty a nielen dresy alebo športové kombinézy s logami sponzorov, presvedčilo hneď niekoľko dám. Príjemným prekvapením pre mnohých bola biatlonistka Anastasia Kuzminová. Piata v poradí v ankety Športovec roka sa ukázala na galavečere v priestoroch novej budovy SND v čiernych riasených minišatách s trblietavým dezénom.

Modelu, ktorého dĺžka by mohla byť na zváženie v rámci večernej prestížnej akcie, dodával na elegancii efekt priehľadného roláčika so zdvihnutým golierikom a rukávmi až po zápästia. Drobnou slabinou boli možno len príliš fádne lodičky. Kuzminovej by viac svedčal farebnejší detail a tiež vyšší podpätok. Na zahodenie by neboli ani efektné sandálky. Samozrejme, v takom prípade na nohy rozhodne bez pančúch.

Vodná slalomárka Jana Dukátová stavila na... Foto: Ľuboš Pilc
Jana Dukátová Vodná slalomárka Jana Dukátová stavila na riasenú kreáciu koktejlových šiat na jedno rameno.

Veľmi podobný bol v stredu večer aj výber ďalšej ocenenej – vodnej slalomárky Jany Dukátovej. Slivkovomodré riasené koktejlky na jedno rameno zvýraznili Dukátovej figúru, modelu trochu poškodila krčivosť materiálu. Saténové lodičky v antracitovej farbe s drobným štrasovým detailom odev podčiarkli a jemne zvýraznili. Škoda len príliš prísnych a symetrických, množ­stvom laku a tužidla spevnených kučier, ktorých sa slovenskí kaderníci (a tiež nositeľky) akoby nedokázali zbaviť. Verte, že ležérnosť v kombinácii so slávnostnejším charakterom garderóby pôsobí ako zásah do čierneho!

Strelkyňa Zuzana Štefečeková bola jednou z dám, ktoré galavečer poňali vskutku slávnostne. Vzhľadom na jej postavu bol strih večerných šiat zvolený vhodne. V tomto prípade mohla nositeľka ešte pridať nejaký zaujímavý šperk do výstrihu. Je v poriadku, že vlasy sú vypnuté, zdôraznia tak líniu krku a opticky predĺžia siluetu, v prípade Štefečekovej sa však s účesom mohol autor či autorka trošku viac vyhrať. Ponúkala sa napríklad možnosť uzla z príčesku.

Strelkyňa Zuzana Štefečeková zvolila strih šiat... Foto: Ľuboš Pilc
Zuzana Štefečeková Strelkyňa Zuzana Štefečeková zvolila strih šiat vhodne vzhľadom k postave. Ramenám by ešte o trošku viac pomohla štóla.

Nielen Anastasia Kuzminová bola v stredu večer dámou, ktorá odhalila veľkú časť svojich vyšportovaných nôh – konkurovať jej pokojne mohla aj moderátorka večera Adela Banášová. V čiernej kreácii – trblietavej tube bez ramienok doplnenej postupne riasenou vlečkou splnila Banášová svoj tradičný štandard, na ktorý sú diváci zvyknutí. Pozitívny bol farebný odtieň šiat - vidieť tvár televízie Markíza v čiernej farbe je priam zázrak! Pôvabné boli sandáliky s jemne lakovaným povrchom.

Strelkyňa Zuzana Štefečeková zvolila strih šiat...
Bývalá vrcholová fitneska Zora Czoborová...
+4Športovec roka Pavol Hochschorner s priateľkou...
8 debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...