Očarujúca Judit Bárdos: Zahráva sa rada s mužmi?

Herečka Judit Bárdos má v Čechách dvere otvorené dokorán. Dokazuje je aj nová komédia Chata na predaj, v ktorej si zahrala spolu s Ivanou Chýlkovou. Česká hviezda si s ňou dokonca aj potykala.

25.07.2018 11:30
debata

Do slovenských kín prichádza vo štvrtok 26. júla nová česká medzigeneračná komediálna dráma Chata na predaj režiséra Tomáša Pavlíčka. V snímke o tom, co všetko sa môže stať, keď sa cez víkend zíde svojrázna rodina na poslednej rozlúčke s chatou, si zahrali Ivana Chýlková, Tereza Voříšková, Jana Synková, Judit Bárdos, Jan Kačer, David Vávra, Jan Strejcovský, Václav Kopta a Michael Pitthan. Menšiu rolu stvárnila aj Zuzana Kronerová. „Ešte pred začiatkom písania scenára som vedel, že chcem natočiť vtipný film o rodinných vzťahoch v súčasnej dobe. Takisto bolo nutné, aby sa vznikajúci film dotýkal nejakého bytostne českého fenoménu. Ten sme našli práve v chatárčení a v jeho rozdielnom vnímaní naprieč generáciami,“ povedal o novinke režisér Tomáš Pavlíček.

Judit Bárdos a Zuzana Kronerová na premiére... Foto: Atelier FOTOFOT - Robo HUBAČ
Judit Bárdos Judit Bárdos a Zuzana Kronerová na premiére komédie Chata na predaj.

Prácu na filme ocenila aj Judit Bárdos. „Scenár je dobrý, aj herecké obsadenie je zaujímavé. Počas nakrúcania sme mali zároveň veľmi dobrú atmosféru, s Ivanou Chýlkovou sme si dokonca potykali, to bolo veľmi milé. Ona je veľká profesionálka, vyžaduje veľkú disciplínu, ale je to normálna príjemná žena, vypočula si všetky pripomienky, aj keď režisér má toľko rokov ako ja a dávala do pléna rôzne nápady, nechala si aj poradiť, mám na ňu dobré spomienky,“ podotkla herečka, ktorá vo filme stvárnila expriateľku syna rodiny. „Nie je to taká prvoplánová mrcha, ale je to rozhodne typ baby, ktorá sa trošku líši odo mňa, berie viac život ako hru a rada si zahráva s mužmi, pričom celkom nevie, čo myslí vážne a čo nie, koná tak viac pudovo,“ prezradila Bárdos.

Judit Bárdos a Zuzana Kronerová na premiére...
Zuzana Kronerová na premiére komédie Chata na...
+2Judit Bárdos  na premiére komédie Chata na...

Chýlková vyzdvihla najmä charizmu rodiny, ktorej súčasťou sa počas nakrúcania stala. "Je to temperamentná, vyhranená rodina a mne to vlastne vyhovuje. To sa mi na nej páči oproti iným rodinám, ktoré sa zídu pri jedle a povedia si, že to bolo pekné, dobré a zas sa rozídu. To mi, naopak, príde také smutné. Táto filmová rodina má svoju iskru a to ma baví,“ poznamenala obľúbená herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Judit Bárdos #Chata na predaj

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...