Kňažná Charlene ako dokonalá hostiteľka, slávna Slovenka ju však zatienila

Princ Albert II. a jeho šarmantná manželka, kňažná Charlene, boli hostiteľmi jubilejného, 70. ročníka prestížneho bálu Červeného kríža.

29.07.2018 11:30
debata (18)

Tradične sa počas leta koná v Monaku a inak tomu nebolo ani tento rok. Jeho história sa začala písať v roku 1948 potom, čo jeho prvý ročník usporiadal Albertov otec, knieža Rainier III. „Bál Červeného kríža je špeciálne podujatie. Skrýva sa za ním veľká história. Stal sa vrcholnou spoločenskou a charitatívnou udalosťou sezóny,“ povedal princ Albert pre Daily Mail. K sláve mu pomohla kňažná Grace, ktorá sa v roku 1958 vydala za monackého princa. „Mama z podujatia urobila krátko po svadbe, v roku 1958, udalosť celkom iného charakteru,“ doplnil Albert.

Princ Albert a kňažná Charlene prichádzajú na... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Charlene Princ Albert a kňažná Charlene prichádzajú na bál Červeného kríža v Monaku.

O zábavu pozvaných hostí sa počas večera staral spevák Seal, s ktorým si na pódiu jednu skladbu zaspievala dokonca aj slovenská rodáčka, modelka a moderátorka Adriana Sklenaříková Karembeu (46). Tá patrila k najžiarivejším dámam počas slávnostného večera, na ktorý zvolila šaty výraznej červenej farby. Slávna modelka, ktorá sa čochvíľa stane mamou, je roky aktívnou ambasádorkou Červeného kríža a jeho aktivity propaguje aj vďaka svojej sláve po celom svete.

Modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu a jej... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Adriana Sklenaříková-Karembeu Modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu a jej manžel, Aram Ohanian, prichádzajú na bál Červeného kríža v Monaku.

Očarujúca bola aj hostiteľka večera, 40-ročná kňažná Charlene. Po boku manžela vítala hostí oblečená v róbe z dielne Atelier Versace. Tie jej odhaľovali ramená, k róbe zvolila len jednoduchý diamantový náromok. Krátke vlasy mala vyčesané dohora a jej peknú tvár zdobil výraznejší mejkap, tento raz si nechala zvýrazniť zelené oči. Štíhla blondínka pôsobila naozaj decentne, v rukách držala kyticu červených ruží a s úsmevom pózovala pred objektívmi fotografov.

Výzdoba sály, v ktorej sa hostia zabávali počas... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Monako Výzdoba sály, v ktorej sa hostia zabávali počas 70. ročníka bálu Červeného kríža v Monaku.

Práve červená bola dominantnou farbou výzdoby miesta konania prestížneho bálu. Stoly boli ozdobené v tónoch červenej a ružovej, čo sa kvetinovej výzdoby týka, prím hrali ruže všetkých odtieňov.

Princ Albert a kňažná Charlene prichádzajú na...
 Modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu a jej...
+6Moderátor Michel Cymes aa jeho manželka...

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Adriana Sklenaříková Karembeu #Bál Červeného kríža #kňažná Charlene

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...