Chcela byť sexi dračicou! Paris Hiltonovej v červenej zámer nevyšiel

37-ročná dedička Paris Hilton v Las Vegas promovala vlastnú líniu starostlivosti o pleť.

30.07.2018 15:00
debata

Paris Hilton je na červených kobercoch varená-pečená. Svoje outfity si starostlivo vyberá v snahe zažiariť. Tento raz sa jej snaha však minula účinku. Útok v červenej blond dedičke nevyšiel.

Paris Hilton promuje svoju líniu kozmetiky v... Foto: Profimedia
Paris Hilton Paris Hilton promuje svoju líniu kozmetiky v Las Vegas.

Počas víkendu prišla do Las Vegas promovať svoju kozmetickú líniu Sin City. 37-ročná Paris prišla oblečená v červenom overale, ktorý navrhla ona sama pre značku Boohoo. Jej zámer o „wau“ efekt však nevyšiel. Priveľa odhalenej kože na nesprávnych miestach a jej postave nie veľmi lichotiaci strih tohto kúsku sa pod nevydarený dojem na červenom koberci postarali.

Na akcii v Las Vegas ju nesprevádzal jej snúbenec, model Chrisom Zylk, pred objektívmi sa však vystačila sama, čo jej roky nerobí žiadne problémy. Rodáčka z New Yorku aktuálne žije najmä svadbou, s ktorou má isté plány. Je celkom možné, že sa bude vysielať naživo. Bohatá dedička, ktorá sa preslávila vďaka šou ‘The Simple Life‘, to nevylučuje. Pre ‘E! News‘ povedala: "Stále nám ktosi volá a dostávame neustále ponuky od staníc, ktoré chcú našu svadbu poňať ako šou a odvysielať ju naživo. Takže, možno sa tak stane,“ povedala Paris Hilton neurčito.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Las Vegas

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...