Pálffy-Belányiová ako kráska v červenom: Na plesy chodím pracovať

Ples v opere nie je len o zábave. Pre desiatky ľudí v zákulisí je to večer, keď všetko musí fungovať ako hodinky. Neľahkú úlohu má aj moderátorka večera. Tento rok to bola Andrea Pálffy-Belányiová.

08.01.2012 13:00
debata
Moderátorka 12. Plesu v opere Andrea... Foto: ORANGE
Andrea Pálffy-Belányiová Moderátorka 12. Plesu v opere Andrea Pálffy-Belányiová. V šatách od Jany Gavalcovej.

Pôvabná brunetka známa z obrazovky TV JOJ prezradila pre Pravda.sk, že prípravami na ple žila už niekoľko týždňov. „Texty som dostala pred Vianocami, takže už počas vianočných sviatkov som sa učila mená, aby som správne vymenovala všetkých operných sólistov, baletných sólistov či členov čestného plesového výboru,“ vysvetlila Pálffy-Belányiová. „Keď sa po novom roku dofinalizovali aj texty na sobotňajší večer, učila som sa ďalšie veci,“ doplnila.

Vstupy pred zrakmi pozvaných hostí absolvovala takmer každú polhodinu, na zábavu jej teda veľa času nezostalo. Moderátorke to však neprekážalo. „Nie som veľmi plesový typ,“ vysvetlila s úsmevom. „Na podobné podujatia chodím zväčša pracovať. Ale tento rok je Ples v opere zatiaľ jediný, ďalšie pracovné príležitosti nemám v pláne,“ prezradila Pálffy-Belányiová.

Moderátorka Plesu v opere Andrea... Foto: ORANGE
Andrea Pálffy-Belányiová - Ples v opere - 12. ročník Moderátorka Plesu v opere Andrea Pálffy-Belányiová s hostiteľmi - generálnym riaditeľom Orange Slovensko Pavlom Lančaričom (vľavo) a primátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom.

Večerná róba moderátorky večera je každoročne ostrosledovaným momentom. Mnohí hostia nadšene hodnotili Belányiovej červenú toaletu od Jany Gavalcovej. Moderátorka ju predtým nepoznala, nechala si však poradiť.

„Dostala som tipy na zopár slovenských návrhárov, pozrela som si ich prácu a vybrala som si Janku Gavalcovú. Páči sa mi jej ženská móda. Vie, kde žene treba pridať, kde treba ubrať – taký štýl šiat mám rada. A myslím si, že róba sa jej veľmi podarila,“ uviedla Pálffy-Belányiová. Nad jej šatami, ktoré sú zošité z viac ako 80 dielov, sa pracovalo niekoľko týždňov. Dekolt a ramienko totiž zdobili ručné výšivky. Podobne vyšívaná bola aj rukavička k šatám.

Budova Opery SND privítala prominentných hostí.
Manželia Iveta a Martin Malachovskí nechýbali...
+56Manželia Alena a Jozef Heribanovci nechýbali na...
debata chyba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...