Puškárovej debut na Plese: Zaplatiť vstupenky bolo oslobodzujúce

Premiéru na dvanástom ročníku Plesu v opere má za sebou aj moderátorka Zlatica Puškárová. Hoci obľubuje skôr súkromnejšiu zábavu, v priestoroch Opery SND sa cítila dobre.

08.01.2012 16:00
Ples v opere - 12.ročník - Zlatica Puškárová Foto:
Moderátorka Zlatica Puškárová sa neplánovala zdržať dlho - v nedeľu vysielala.
debata

Puškárovú nadchla najmä charitatívna myšlienka, keď výťažok zo vstupeniek dostane Detské kardiocentrum v Bratislave. „Nápad so vstupenkami bol vynikajúci. Je to oslobodzujúce aj pre mnohých zúčastnených. Ples v opere býval vnímaný ako snobská záležitosť, hovorilo sa, že sa sem chodia zabávať snobi. Sama som brala toto podujatie s rezervou, ale teraz mám dobrý pocit,“ vysvetlila Puškárová, ktorú sprevádzal partner Patrik Švajda.

Mnohí to možno nevedia, ale spoločne tvoria zohraný tím aj na pódiu. Pred časom dokonca moderovali spolu ples – nebol však tradičný, ale maškarný. „Boli sme za Nastenku a Mrázika. Mali sme prepracované kostýmy, bola to zábava,“ opísala svoju skúsenosť moderátorka politickej relácie Na telo.

Moderátorka Zlatica Puškárová s partnerom... Foto: ORANGE
Ples v opere - 12.ročník - Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Moderátorka Zlatica Puškárová s partnerom Patrikom Švajdom.

Práve práca čakala Puškárovú aj v nedeľu napoludnie, preto sa na Plese v opere neplánovala zdržať dlho. V spoločnosti kolegyne Martiny Šimkovičovej a riaditeľky TV Markíza Zuzany Ťapákovej sa napokon zdržala a odchádzala až po polnoci.

Na ples pripravila Puškárovú jej „dvorná“ dizajnérka Jana Pištejová. „Zostala som pri klasike – návrhárke Janke Pištejovej. Aj preto, že som spokojná, aj preto, že len v piatok sme sa s Patrikom vrátili z dovolenky a potrebovala som mať všetko pripravené. Na Janku je spoľahnutie,“ zhrnula moderátorka.

Lucia Hablovičová s dizajnérom Borisom Hanečkom...
Moderátorka Adriana Kmotríková v šatách zo...
+46Speváčka Jamelia úderom na gong odštartovala...
debata chyba

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...