Statham na premiére v obklopení krásnych kolegýň: A potom prišla ONA!

Od práce sa síce nepretrhne, ako mnohí jeho kolegovia z akčného žánru, ale minimálne raz do roka nakrúti novinku, ktorá má prilákať najmä fanúšikov bojových scén a divokej akcie. Ďalšiu predstavil Jason Statham v Los Angeles.

07.08.2018 13:46
debata
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley sprevádzala na premiére filmu svojho partnera Jasona Stathama. Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley sprevádzala na premiére filmu svojho partnera Jasona Stathama.

V pondelok večer sa konala v meste anjelov premiéra filmu The Meg, snímky, v ktorej sa akcia miesi s hororovými prvkami a sci-fi. Výdatnou podporou v príbehu, ktorý zachytáva súboj skupiny ľudí proti krvilačnému žralokovi, bola pre Stathama herečka a modelka Ruby Rose či čínska hviezda Li Bingbing.

Všetky dámy sa objavili aj na slávnostnej premiére, no konkurovať tej, ktorá stojí po Stathamovom boku v súkromí, je naozaj zložité. Reč je totiž o topmodelke Rosie Huntington-Whiteleyovej.

Herečka a modelka Ruby Rose na premiére filmu...
Herečka Li Bingbing prišla tiež na premiére...
+6Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley...

Britská rodáčka prišla podporiť svojho partnera a vyzerala naozaj úchvatne. Výrazná čierna róba s efektným krojením vo výstrihu od Stelly McCartneyovej zvýraznila jej pôvabný dekolt aj ukážkové telo. Rosie sa spokojne usmievala po boku partnera, ktorý je síce od nej starší o dvadsať rokov, no spoločne tvoria naozaj príťažlivú dvojicu.

Ďalšie hviezdy na premiére si môžete pozrieť aj v našej galérii. Nižšie nájdete aj trailer na novinku, ktorá sa bude v slovenských kinách premietať pod názvom MEG: Hrozba z hlbín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Rosie Huntington-Whiteley #žralok #Jason Statham

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...