Krásna a tehotná! Marcinková na premiére nového thrilleru žiarila

Ešte týždeň potrvá, kým sa do slovenských kín dostane novinka s názvom Dôverný nepriateľ. Triler so sci-fi prvkami so slovensko-českým obsadením uviedli už v utorok večer.

08.08.2018 11:43
Herečka Gabriela Marcinková prichádza na... Foto:
Herečka Gabriela Marcinková prichádza na premiéru filmu Dôverný nepriateľ.
debata

Na slávnostnej premiére v Bratislave nechýbala ani hlavná predstaviteľka – herečka Gabriela Marcinková, ktorú diváci naposledy mali možnosť vidieť v obľúbenom seriáli Milenky.

Hoci to nie je nová informácia, pôvabná východniarka mnohých hostí premiéry prekvapila. Čím? Predsa tehotenským bruškom.

Tridsaťročná kráska svoje zaoblené bruško skryla do trblietavých šiat na jedno rameno, ale prehliadnuť sa už rozhodne nedali. S manželom Martinom Mihalčínom sa tešia na prvého potomka, ktorý by mal prísť na svet niekedy koncom roka.

Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu Dôverný nepriateľ. Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu Dôverný nepriateľ.

V novinke Dôverný nepriateľ si hviezda seriálu TV Markíza zahrala po boku českého kolegu Vojtěcha Dyka. Popri titulnej dvojici si vo filme zahrali aj Zuzana Porubjaková, Ondřej Malý, Ady Hajdu, Roman Luknár a ďalší.

Bol to však Robo Roth, kto nadchol všetkých zúčastnených hercov svojou účasťou v projekte. Jeho hlas totiž dopĺňa rolu „inteligentného domu“, v ktorom najprv ústredná hrdinka zažíva idylické chvíle, aby sa napokon stala jeho väzňom.

Režisérom filmu je český tvorca, Karel Janák, ktorý sa okrem réžie chopil aj scenára. Autorom námetu a spoluscenáristom filmu je Ľubomír Slivka. Hlavným kameramanom filmu je Martina Šácha. Triková postprodukcia tvorí výraznú časť filmu Dôverný nepriateľ. Dôkazom toho je pomer času, ako dlho trvalo nakrúcanie snímky a ako dlho sa následne pracovalo na dotváraní trikov. Zatiaľ čo filmovacích dní bolo 38, postprodukčná práca trikárov trvala tri mesiace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tehotenstvo #film #Gabriela Marcinková #Robo Roth #Dôverný nepriateľ

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....