Móda šiestich dám na veľkej premiére! Porubjaková top, Majtánová šliapla mimo

Filmu Dôverný nepriateľ patril utorňajší večerný program niekoľkých známych slovenských žien. V bratislavskom kine si užili premiéru napríklad Iveta Malachovská či Celeste Buckingham.

08.08.2018 15:03
debata (2)
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu Dôverný nepriateľ. Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu Dôverný nepriateľ.

Počasie je neúprosne horúco a letná nálada v plnom prúde. A to sa nepochybne podpísalo aj na tom, ako sa jednotlivé známe ženy vyobliekali na slávnostný večer. Nie vždy to však bol zásah do čierneho.

Hlavná hrdinka filmu v podaní Gabriely Marcinkovej stavila na slávnostný ráz garderóby. Trblietavé šaty nad kolená s výrazným reliéfnym vzorom z flitrov disponovali len jedným rukávom, druhú ruku od ramena celkom odhaľovali. Herečka za pár týždňov porodí prvého potomka a tak je diskutabilné, či je pre tehotenské krivky ideálne voliť metalický dezén. Opticky totiž môže figúru rozširovať a zbytočne ju aj deformovať. V tomto prípade to bolo tak 50 na 50. Výsledok nepobúril, ale príťažlivú herečku sme už videli oblečenú aj lepšie. Nelogická sa zdá voľba lodičiek, ktoré so zvyškom kreácie nekorešpondujú.

Podnikateľka Simona Bubánová.
Moderátorka Iveta Malachovská.
+3Speváčka Celeste Buckingham.

Viac sa v utorňajší večer darilo jej filmovej kolegyni Zuzane Porubjakovej. V jednoduchosti je často tá najväčšia sila a pôvab, čo dokázal čierny overal so širokými nohavicami na zdvojených špagetových ramienkach. Porubjaková pridala detail výrazných visiacich náušníc a tiež výrazný červený rúž na perách. Bolo to svieže, bolo to letné a zároveň spoločenské. Na diskusiu sú možno tak trošku jej lodičky, ale ako celok – navrhujeme známku výborná!

Podobné ladenie na večer volila aj Simona Bubánová a v jej prípade tiež platilo, že dobre zvolený minimalizmus dokáže veľa. Výrazné zelené šaty s detailom zvonového lemu rukávov boli ukážkovou letnou garderóbou na večernú premiéru. Strieborné sandáliky s hrubším a krištáľmi zdobeným podpätkom fungovali výborne tematicky aj farebne. Kabelko-ruksak Chanel by možno obstál v o kúsok menšej veľkosti, ale aj takto to bolo vydarené.

Herečka Zuzana Porubjaková na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Zuzana Porubjaková na premiére filmu Dôverný nepriateľ. Herečka Zuzana Porubjaková na premiére filmu Dôverný nepriateľ.

Pár rokov navyše si pridala v tento večer mladučká speváčka Celeste Buckingham. Voľba tehlových šiat a ĺa negližé s diagonálnym švom pod prsiami zvýraznila jej dekolt a pridávala jej na ženskosti. Masívne topánky na hrubom podpätku s otvorenou špičkou môžu na niekoho pôsobiť trochu ťažkopádne – problematický je skrytý priehlavok – pri tejto dĺžke šiat je figúra opticky skrátená. Lepšie by bolo nabudúce voliť sandále v duchu 70-tych rokov s hrubým podpätkom, ale jemnejšími remienkami.

Na premiéru Dôverného nepriateľa dorazili aj dve známe moderátorky a kolegyne Iveta Malachovská a Karin Majtánová. Obe vo výrazne dovolenkovej módnej nálade. V prípade prvej kombinácia modrého vzorovaného topu s aranžovaným golierikom a bielych nohavíc fungovala a ako kombinácia (aj so zdobenými šlapkami na hrubej podrážke) rozhodne neurazí. Akurát bude vždy lepšie fungovať pri prechádzke v prímorskom mestečku než na filmovej premiére.

Moderátorka Karin Majtánová Jančichová s manželom. Foto: Profimedia
Moderátorka Karin Majtánová Jančichová s manželom. Moderátorka Karin Majtánová Jančichová s manželom.

„Dovolenkársky“ nádych v ešte výraznejšej podobe však predviedla Malachovskej kolegyňa Majtánová. Pri pohľade na ňu sa nejeden hosť premiéry asi neubránil predstave, ako si tvár RTVS rozkladá osušku a lapá bronz. Podľa odtieňa je celkom zjavné, že slnečné lúče Majtánová má v obľube. Aj neónové farby, ktoré sú túto sezónu trendy. Ak však ide o premiéru nového slovenského filmu, ktorá sa nedeje každú druhú stredu, chcelo by to štipku zmyslu pre príležitosť a viac rafinovanosti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Celeste Buckingham #Gabriela Marcinková #Karin Majtánová #Iveta Malachovská #Zuzana Porubjaková #Dôverný nepriateľ #Simona Bubánová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...